Az elmúlt két évben Jennifer Lawrence volt a legjobban kereső színésznő, ám 2017-ben nemcsak letaszították a trónról, de két helyet is visszaaesett. A Forbes összeállítása szerint idén Emma Stone vitte haza a legtöbb pénzt, 26 millió dollárt, amit főleg a Kaliforniai álommal keresett.

De ki lehet a második, ha Lawrence csak a dobogó harmadik helyére fért fel?

Egy másik Jennifer, nevezetesen Aniston, aki egyébként csak féli millió dollárral maradt le az első helyezettől. A színésznő 25.5 millió dollárral lett gazdagabb, amit főleg különböző reklámszerződésekből szedett össze.

Szóval így csúszott harmadik helyre Jennifer Lawrence, akinek idén csak 24 millió dollár jutott, ami majdnem a fele a tavalyi keresetének, ami 46 millió volt. Mondjuk ebben az is közrejátszott, hogy múlt évben elég sokat keresett az Éhezők viadalának befejező részével.

A lista egyébként Melissa McCarthy 18 milliós keresetével és Mila Kunis 15.5 milliójával folytatódik. A hatodik helyre pedig újoncként bekerült Emma Watson is, akinek A szépség és a szörnyeteg segített feljutni a listára.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Emma Stone az új Jennifer Lawrence! Legalábbis a fizetését tekintve

A Forbes ismét összeállította a legjobban kereső színésznők listáját, amin jennifer Lawrence idén több helyet esett vissza.

1 · Aug 17, 2017 08:51am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments