Míg Katalin és Vilmos herceg Trónok harcát néznek esténként, addig a herceg unokatestvére, Eugénia, yorki hercegnő A korona című sorozatba is belelesett. Sőt, mint egy friss interjúból kiderült, végignézte az első évadot és kifejezetten meg van vele elégedve.

Gyönyörűen van fényképezve, ráadásul a zene és a sztori is csodálatos. Nagyon büszkének érzed magad, mikor nézed. Persze nem beszélhetek mindenki nevében, de én így éreztem magam

- mondta a Hello magazinnak és bár azt nem árulta el, hogy a királyi családból más is látta-e a műsort (pedig állítólag még II. Erzsébet királynő is láta, sőt, imádta a Netflix sorozatát), arra azért kitért, hogy ha őt is beleírják a folytatásba, azt szeretné, ha Kate Beckinsale formálná meg.

Eugénia egyébként András, yorki herceg és Sára, yorki hercegné második gyermeke, II. Erzsébet unokája, a brit trónöröklési rendben pedig a nyolcadik helyet foglalja el. És éppen azért, mert nagyon kicsi az esélye, hogy valaha trónra léphet, sokkal átlagosabb életet él, mint Katalinék. A 27 éves Eugéniának már-már polgári munkája van, egy londoni galériában dolgozik társigazgatóként minden nap 9-től 5-ig.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
II. Erzsébet unokája megnézte A korona című sorozatot és van róla véleménye

Eugénia yorki hercegnő egy interjúban beszélt a műsorról és arról is, hogy szerinte kinek kéne őt játszania majd a későbbiekben.

10 · Aug 21, 2017 11:28am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments