Hírek BKV mellé: börtönben az Éjjel-Nappal Budapest egy volt szereplője

2017.08.22. 08:28
  • Azt írja a Blikk, hogy börtönben van valaki, aki régebben az Éjjel-Nappal Budapest című RTL-es kvázirealityben szerepelt. Elég nagy ÉNBP-szakértőnek kell lenni ahhoz, hogy az ember pontosan belője, hogy kiről van szó, az illető monogramja mindenesetre H.M., és ez a bizonyos személy 2013-tól alakította Joe egy motoros haverját. Nem az évszázad bűncselekményéről van szó azért: H.M. azért kapott pár hét fogházbüntetést, mert nem fizetett gyerektartást.
  • Nagyjából húsz éve annak, hogy Xantus Barbara a Família Kft. című műsorral rendszeresen szerepelt a tévében, de a Bors szerint még mindig annyira sok mindenkit érdekel a színésznő magánélete, hogy ma éjszaka 3:20-kor jelentették meg azt a brékinget, hogy Xantus Barbara szakítani készül. A történet talán legérdekesebb vonatkozása, hogy az egykori Szép Kriszta, miután elvált Szurdi Miklós rendezőtől, egy rajongójával jött össze. A férfi többször is beült ugyanarra az előadásra, hogy Xantus Barbarát láthassa, aztán meg is kereste, és végül összejöttek – a kapcsolatnak azonban most már vége.
  • Kulcsár Edina Facebookján pedig azt szúrta ki a Bors, hogy a szépségkirálynőnek haza kellett jönnie a nyaralásból, mert kiderült, hogy kedvese családját tragédia érte: elhunyt Csuti nagyapja. Mindezt Kulcsár Edina azért osztotta meg, mert nem szeretne úgy csinálni a közösségi oldalon, mintha vele mindig csak jó dolgok történnének.
    Ő Kulcsár Edina
    Ő Kulcsár Edina
    Fotó: Velvet