Korábban már írtunk róla, hogy a Rogán Cecília és Sarka Kata által vitt Nakama & Partners Kft. kizárólagos szerződést kötött Rakonczai Imrével, aki az egykori fiúbandából, a VIP-ből lehet ismerős. A puszta tényen túl, hogy az amúgy honlap, Facebook-oldal, nyilvánosan fellelhető korábbi megbízások, referenciák és más egyebek nélkül már az első évében is nyereségesen működő cég a zenekari, zenészi menedzselésbe is belevágott, megpróbáltunk rájönni, hogy miért pont Rakonczai Imrével kezdtek neki ennek.

A Wellhello menedzsere, Tóth Gergő nemrég nyilatkozott a Velvetnek a témában, hogy miből is áll egy zenekar menedzselése, valamint arról, hogy Rakonczai Imre tényleg akkora név-e, hogy eladható-e, jól mennek-e a koncertjei.

Rakonczai Imre nagy bemutatkozó bulija, a 45. születésnapja alkalmából rendezett fröccsteraszos event beharangozása elég sejtelmesen indult. A zenészt menedzselő cégnél Sarka Kata nem kívánt nyilatkozni a témában, de a buli helyszínét biztosító Fröccsteraszra ráírva a Facebookon azt az információt kaptuk, hogy nem mondhatnak semmit – majd ha lesz koncert, akkor az úgyis ott lesz az események fül alatt.

És ott is lett, sőt van is még mindig. Szeptember 1-jén este 11-től hajnal 4-ig lehet majd Rakonczai zongoraestjére megvadulni. Ami a jegyeket illeti: azok értékesítésével kapcsolatban két telefonszámon, és egy irodanakama@gmail.com címen lehet érdeklődni.

Információink szerint a jegyek elfogytak, de jövő héten újra értékesítik őket.

Hogy mi?

Nos, ez úgy lehetséges, hogy akik lefoglalták a jegyeiket, de nem veszik át azokat a héten a Fröccstareszon, akkor azokat majd megint elkezdik árulni. 

Mennyibe kerül egy jegy?

A legolcsóbb (sétáló)jegy ötezer forint. Ebben nincs semmi, csak annyi, hogy be lehet menni a koncertre. De van VIP-jegy, ami tízezer forint, és annyival tud többet, hogy welcome drink, és kis bárfalatkák is járnak hozzá, nem beszélve arról, hogy a sétálójeggyel rendelkező emberektől kicsit elszeparálva lehetnek. De akinek ennyi luxus nem elég, az megveheti a Szuper VIP-jegyet is, ami 18 ezer forintba kerül, amiért már EXKLUZÍV ÜLŐALKALMATOSSÁG is jár.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Öt-, tíz- és tizennyolcezer forintért is hallgathat Rakonczai Imrét a Fröccsteraszon

De a szeptember 1-i koncertre jelen pillanatban már nincs jegy. Talán jövő héten.

5 · Aug 25, 2017 10:16am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments