Ebben a cikkben nem Vajna Tímea melleinek látványa veti fel a legtöbb kérdést

vik
2017.08.29. 15:08

Szeretettel üdvözöljük önt Instahíradó-különkiadásunkban, amelyben a közelmúlt celebeseményeiből válogatunk. A tematika kicsit eltér az eddigiektől, azaz csak szőrmentén operálunk szexi vagy szemnek jóleső fotókkal, és inkább a 

mégis mi a jóisten történik ezen a képen??? 

– kérdéskört feszegetjük, miközben bizakodunk, hogy ön könnyebben átlátja az adott jelenséget, és nem kikerekedett szemmel, fura dolgokra asszociálva igyekszik megfejteni a látottakat.

Kezdjük is Vajna Tímeával, aki a szexi és érthetetlen vonalat egyszerre viszi, meghozva a kedvet a többihez. Ezt egyébként már mutattuk a heti trendünkben is, de ide is kiválóan illeszkedik. 

🌟#starfish #sea #ibiza #gopro #underthesea #mermaid #summer #vacation #spain

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Itt is van, tessék, lássék. Feltételezzük, hogy a kormánybiztosnénak van pénze olyan fürdőruhára is, amelyből nem lóg ki a mell, ezért csak arra tudunk gyanakodni, hogy új csillagemotikonok érkeztek az Instagramra, amelyeket mindenképp szeretett volna alkalmazni. Ha esetleg kipróbálná a mell-lobogtató úszástechnikát, kérjük, számoljon be róla, hogy ez tényleg olyan jó-e, mint amilyennek látszik! Köszönjük. Most pedig menjünk tovább, és folytassuk a sort Kulcsár Edinával. 

Nehezen tudjuk befogadni a rendszerünkbe a látottakat, de az olvasottakat is. Eleve frusztráló kicsit, hogy az ex-szépségkirálynő abban látja az öncsinosítás forradalmi újítását, hogy a reggeli készülődés előtt mindenét leoperálná – köztük az arcát is, mert úgy megkönnyíthetné a sminkelés bonyolult folyamatát. Egyelőre azonban csak a műhajvasalásig jutott, ami, lássuk be, nem egy megszokott látvány az Instagramon. De sehol sem. 

Levehető testrészek? 😅😅😅 ( Abszurd gondolatok... ) A fotózásokra való felkészülésnél, a smink folyamata közben, gyakran godolkozom azon, hogy miért nem lehet arcokat cserélgetni, hogy gyorsabbak és hatékonyabbak legyünk ... 🤷🏻‍♀️😜 Vagy itt vannak a körmök... 💅🏼Azon belül is mondjuk a lábfejünkön. 👠 Ha ezt csinosítgatni szeretnénk, mennyivel egyszerűbb dolgunk lenne, ha csak levennénk a lábunkat, hogy az ölünkbe kapjuk, majd ha minden elkészülne, vissza is lehetne tenni? 😅 Ezek egészen abszurd gondolatok, tudom, de szerintem sokunk fejében járnak néha ilyen ötletek, hogy hogyan tudnánk megkönnyíteni a dolgunkat ilyen alkalmakkor! 😜 Kár tagadni... 😌😅 Ugyan arcot és lábat még nem tudom, hogy kell le-fel szerelni, de azt már igen, hogy hajat, hogy kell pillanatok alatt felrakni majd leszedni!💇🏻🙋🏻 Ebből adódóan, sokkal egyszerűbben ki tudjuk vasalni a hajat, vagy könnyebben be is tudjuk göndöríteni, amíg ,,csak" a kezünkben van. Holnap megmutatom, hogy néz ki feltéve! 😉 Szép, gyors és egyszerű! @shebesthair #shebesthair #hajhosszabbítás #promoció #hajvasalás #egyszerű #gyors #természetes

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Paris Hilton a nemzetközi kutyanapot ünnepelte meg egy maga alkotta, ízléses fotóval, amelyhez nem is szívesen fűznénk semmit, a látvány egyszerűen önmagáért beszél. Na jó, nem bírjuk ki, és linkeljük a South Park idevágó jelenetét, elnézést. 

Happy #NationalDogDay 🐶

Paris Hilton (@parishilton) által megosztott bejegyzés,

Viszont az állatvonalon továbbhaladva tekintse meg Irina Shayk két nappal ezelőtti posztját is, amelynek a Modell, csirkékkel címet adtuk fantáziadúsan, miközben azon morfondírozunk, hogy ez mégis miféle élethelyzetben készülhetett, milyen céllal, és milyen tanulságot közvetít. (Arról, hogy ezek élő szárnyasok, ez a kép bizonyára meggyőzi.)

🐣

irinashayk (@irinashayk) által megosztott bejegyzés,

Mert az világos, hogy Gigi Hadid az anyukája könyvét igyekszik promotálni, ahol csak tudja, de ha még lovaglás közben se tudja letenni, van rá esély, hogy sírás lesz a vége. 

Ashley Graham nagyonmerész, legutóbbi fotójától sem szívesen fosztjuk meg önt, ezért idelinkeljük, de most nem ezért vagyunk itt. Sokkal inkább a gondolatébresztő instavideó miatt, amelyen repülőben ücsörög, valami repülésre tervezett borospohárral a kezében, valamire förmedő arccal. Jelentsen ez bármit, szórakoztató látvány. 

😈

A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) által megosztott bejegyzés,

Ellenben az univerzum legprofesszionálisabb videóját akkor is Sarah Jessica Parkernek köszönhetjük, aki a napfogyatkozás megtekintéséről készített remekművét azonnal tolta is fel Instára. Leszögezhetjük: volt értelme.

A kisfilmek királynője címre mégis Beyoncé pályázik egyre határozottabban, amire az első számú, színes-szagos bizonyítékot pár napja már megmutattuk, a másodikat viszont most fogjuk. Készüljön fel, értelmezzen, írjon róla disszertációt, mert lesz miről. 

Sarka Kata nyilván nem maradhat ki híradónkból, és szerencsére ezért tett is újfent. Posztjában a Bazilika előtt kitekeredve jelenti ki (hashtagekben), hogy imádta az életét, majd felszólít rá, hogy ezt mi, nézők, fogadjuk el. Végül arra is buzdít, hogy legyünk csinosak. Alighanem annyira, mint ő, aki minden bizonnyal ezzel a képpel fogja elterjeszteni a mackóeleganciát, mint újfajta divatirányzatot. Köszönjük meg neki. 

#loved #mylife #acceptit #beelegant

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

Térjünk vissza kicsit a nyári kalandokhoz, és tekintsük meg Chrissy Teigent, aki egy vízi alkalmatossággal zaklatja a mosolygó fiatalembert, akinek az esemény utáni arcáról sajnos nem készült dokumentáció.

Noods!!

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés,

Végezetül bemutatjuk Emily Ratajkowskit, aki, mellőzve az ultraszexiskedést, marhafalatot étkezik. Az arcán látható szenvedély alighanem az ebédnek szól, legalábbis reméljük, különben a fotó számos kérdést vetne fel. 

Carnivore on film 📸

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

Nos, mára ennyi, nemsoká újra jelentkezünk. Viszlát! 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ebben a cikkben nem Vajna Tímea melleinek látványa veti fel a legtöbb kérdést

Néhány híresség értelmezhetetlen posztokkal szórakoztatja a világot: Instahíradó miazamitlátunk special!

12 · Aug 29, 2017 03:08pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments