A barátnőmmel indultunk bulizni. Otthon ittunk egy picit, de nem voltunk részegek, pláne nem volt rajtunk kihívó ruha. Az enyém a térdem alá ért, a barátnőmé a földig, egyáltalán nem voltunk kacérak.

– ezzel kezdi a sztorit ÉNB Alexa a Borsnak, de mi hadd szúrjuk be ide, hogy az öltözék igazából teljesen lényegtelen, mert amit ÉNB Alexával megcsináltak, azt ruhától vagy annak hiányától függetlenül normális ember nem csinálja meg. Nehogymár a részegen hőbörgő turisták legyenek az ízlésrendőrség Budapesten – mindenki öltözzön úgy, ahogy akar.

Mindenesetre az történt ÉNB Alexával is, ami rengeteg nővel esik meg időnként: jött egy csapat férfi és szexuális tartalmú beszólásokat kiabáltak utána. Egy éjszaka alatt két incidens is volt a beszámoló szerint, először egy magyar srác ismerte fel az Éjjel-nappal Budapest szereplőjét, aki tisztában van vele, hogy az, hogy felismerik és odajönnek, számára közszereplőként még benne van a pakliban. Azt azonban nyilván ÉNB Alexának sem kell tűrnie, hogy utána trágár beszólásokat kiabáljanak utána.

A külföldi turisták viszont valószínűleg nem sok RTL Klubot néznek, szóval kizárt dolog, hogy felismerték volna a helyi hírességet. És mégis:

A Belvárosban azonban külföldi fiúk találtak meg minket, akik nem akartak továbbengedni, majd be akartak húzni minket egy szórakozóhelyre. Hiába kapálóztunk, egyre erősebben húztak.

Sajnos mint az életben általában, ennek a sztorinak sincs kielégítő lezárása: ÉNB Alexa végül valahogy elmenekült, a férfiaknak pedig semmilyen retorzióra nem kell számítaniuk, sőt, feltehetőleg másnap reggel már nem is emlékeztek az egészre. Ami, lássuk be, nem túl fair.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
ÉNB Alexát megtalálták a turisták az éjszakában

Külföldi fiúk állták az útját, megfogták, be akarták húzni egy szórakozóhelyre. Alexa kiemeli, hogy nem is volt kihívóan felöltözve.

38 · Sep 05, 2017 09:25am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments