Robert Redford 81 éves és elképesztően jól néz ki. Fent a 79 éves Jane Fondával pózolnak, a most folyó Velencei Filmfesztivál egyik eseményén, de Fondára rácsodálkoztunk már egy párszor, úgyhogy esetleg nézzük meg most az egyszer kicsit jobban a Sundance filmfesztivál alapítóját.

A fő kérdés, ami felvetődik az emberben a fenti fotók láttán:

hogy lehet, hogy Robert Redford 81 évesen se nem őszül, se nem kopaszodik?

Persze tudjuk, hogy hogyan lehet, mert erre két lehetséges válasz van: vagy kivételesen szerencsés génjei vannak, vagy festi a haját és talán a kopaszodás ellen is csináltatott valamit. Tökmindegy, hogy melyik az igazság, a lényeg, hogy jól néz ki, és ha ezt az egyik legnagyobb élő hollywoodi legenda valamilyen mesterséges beavatkozással éri el, akkor tegye. Miért ne?

Viszont ha tényleg festve van, akkor nem értjük, hogy a pajesza miért totál ősz. Azt direkt nem festeti, mert úgy gondolja, hogy ettől hat még természetesebbnek a haj+szakállszín-kombó? A festett hajhoz az ősz szakáll lett a divat?

Vagy most csak véletlenül nőtt így meg Redford barkója, és a borbély nem vette észre a dolgot, de ennek nem így kéne kinéznie? Vagy egyáltalán nincs festve a haja sem, és ő természetesen így őszül, hogy a szakálla teljesen fehér, a haja meg teljesen megtartotta a színét? De igazából erre a kérdésre a legnehezebb felelni:

Szóval Robert Redfordnak miért ősz a barkója, ha a haja nem?

Aki gondolja, jelölje meg a szerinte legvalószínűbb választ alább.

Miért így néz ki Robert Redford 81 évesen?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Robert Redford életkora és külseje felvet pár kérdést

Ha ez természetes, akkor most nagyon irigykedünk. Ha nem... Basszus, akkor is! Viszont sehogy se értjük, mert Robert Redford 81 éves.

30 · Sep 05, 2017 09:55am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments