Justin Theroux is ugyanabban a filmben szerepel, mint a családjával, Ashton Kutcherrel és a gyerekekkel együtt Budapesten tartózkodó Mila Kunis. A Spy Who Dumped Me magyarországi forgatása valamikor szeptemberben ér véget.

A szereplők még itt vannak, ahogy azt Jennifer Aniston férjének Instagram Story-ja is bizonyítja. A Szigetes Pink koncerten is ott volt, de nem csak prémiumfesztiválok prémiumeseményeire megy el a színész-író, hanem a sima belvárosi éjszakába is. Amíg Ryan Gosling lefotóztatta magát a Gellért fürdőben, amíg Harrison Ford kávét főzött egy bringás boltban, addig Theroux elment a szezonzáró Erzsébet Téri Salsára.

És ha már ott volt, akkor felült az óriáskerékre is. Nem mondjuk azt, hogy kabin ablakán tükröződő sziluett az Jennifer Anistoné, de azért elég valószínű. Annyi biztos, hogy Justin Theroux nem egyedül ment egy egy kört a Budapest Eye-on.

Képkockáról képkockára megnéztünk minden egyes pixelt, de sajnos sehol se kivehető rajta Jennifer Aniston. ÉS az az igazság, hogy semmi konkrét infó nincs arról, hogy a színésznő itt lenne. Egy augusztusi Story Extra állítja, hogy Budapestre jött férje után Aniston, de se egy fotó, se egy járókelő, bolti eladó nincs megszólaltatva a videóban, hogy igen, ő látta, hogy itt van a Jóbarátok Rachelje. Így állunk, ezzel a sejtelmes sziluettel kell beérnünk.

Ha esetleg többet tudna Jennifer Anistonról, nyugodtan szóljon.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Jennifer Aniston férje nem egyedül óriáskerekezett az Erzsébet téren, az fix

Ezt a következtetést egy tükröződő üvegfelületen látott sziluettből vontuk le.

6 · Sep 12, 2017 10:55am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments