Az utóbbi egy hétben Stohl András TV2-nél való szerepvállalása a téma. Ennek az az oka, hogy a Sztárban Sztár című műsorban elvállalt zsűrizést megelőzően olyat mondott a Magyar Narancsban megjelent interjújában, hogy elérték, hogy féljen, hogy ordítana, de nem mer. De a TV2-vel kapcsolatban is elég egyértelműen nyilatkozott.

Az egy érdekes helyzet lenne. Elvileg az van, hogy te egy színész vagy, vagy egy műsorvezető vagy, és amivel megbíznak, az nem féltetlenül politikai irányultságú. Viszont ott van ugyanezen a csatornán a Tények, ami erősen befolyásolt. A hírműsorok meglehetősen határozott vonalat képviselnek. Na, akkor mi van, mit tesz a színész vagy a műsorvezető? (...) Bevallom, nem tudom, hogyan döntenék.

Végül úgy döntött, hogy beült Hajós András megüresedett székébe a Sztárban Sztár c. műsorban, sőt, állítólag nem csak ezzel az egy műsorral kapcsolatban állapodtak meg, hanem hosszabb távú kapcsolat lesz ez. 

A Best magazin készített interjút a színésszel, és az első kérdésben már fel is jött, hogy mit szólt ehhez a döntéshez legjobb barátja, Alföldi Róbert? Stohl a következőt válaszolta:

Azt mondta, hogy szerinte nem szerencsés, hogy elmegyek oda dolgozni, de azt is hozzátette, ez kettőnk kapcsolatán semmit nem változtat.

Az interjú további része inkább a színész magánéletéről, szerelméről szól. Íme, néhány részlet!

  • Vicával 14 évve már felfigyeltek egymásra, de akkor nem volt lehetőségük megismerkedni. De egy évvel ezelőtt újból összefutottak, és akkor jókor voltak jó helyen.
  • Vica őszinte, nyíltszívű lány, akinek nem volt előítélete Stohllal szemben, hiába írtak róla annyi negatív hírt.
  • Vica nagyon szereti Stohl gyerekeit.
  • Vica nem akarta megváltoztatni Stohlt, inkább bebizonyította, hogy olyan társai lehetnek egymásnak, ahol nincs főnök.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Stohl András: Alföldi Róbert szerint nem szerencsés, hogy elmentem a TV2-höz dolgozni

De ez nem változtat a köztük lévő kapcsolaton.

49 · Sep 15, 2017 08:16am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments