Ezen a héten csütörtökön Victoria Beckham fogta magát, és az újabban rá jellemző '80-as évekes, túlbőruhás stílust egy Depeche Mode-pólóval fejelte meg. Így utólag már egy kicsit kevésbé értjük, hogy miért lepődtünk meg ezen annyira, de az biztos, hogy a hírességek bár nagyon kedvelik az együtteses pólókat, általában hip-hop- és rockelőadók trikóit szokták viselni, Victoria Beckham húzása már csak ezért is különleges.

A heti trendbe hat nőt szedtünk össze, aki idén nyáron ilyen pólóban jelent meg nyilvánosan. Nézze végig őket, aztán válasszon kedvencet!

Gigi Hadid – Rolling Stones

A fenti képen Gigi Hadid modell látható fekete pólóban (nem összetévesztendő a kék inges úrral, aki feltehetőleg a testőre). Gigi Hadid egy 22 éves modell, akit elég nehéz közös nevezőre hozni úgy általában a rockzenével, de konkrétan a Rolling Stoneszal is. Nem is egy különösebben rockeres szett részeként viselte Hadid még júliusban ezt a pólót, ami ugyan teljesen jól áll neki, de azért felmerül az emberben a kérdés, hogy egyáltalán vajon tudja-e, hogy a Rolling Stones egy rockegyüttes. A képre kattintva több fotót is megnézhet természetesen mindenkiről.

Lady Gaga – Notorious B.I.G.

Lady Gagával kapcsolatban ezzel szemben elég valószínűtlennek tűnik, hogy bárkit ne ismerne, akinek különösebb köze volt a zenéhez valaha is, szóval ő nyilván 100%-ig tisztában van azzal, ki volt az a bizonyos Notorious B.I.G., akinek a pólóját szintén még júliusban vette fel Malibuban. A rapper által képviselt stílushoz teljesen jól passzol Lady Gaga forrónadrágja meg kis jóindulattal a bokacsizmája is, de a friuzával sajnos nem tudunk mit kezdeni.

Hailey Baldwin – Aaliyah

Biztos nagyon divatosnak számítanak az ilyen retrós zenei pólók idén (is), mert íme még egy modell, aki felvett egy ilyet nemrég: Hailey Baldwin, igen, abból a Baldwin családból. A híres vezetéknevű manöken még csak öt éves volt, amikor Aaliyah elhunyt, de ő azért ezt a szettet vette fel egy forró nyári délelőttön New Yorkban idén nyáron, amikor éppen Kendall Jennerrel indult ebédelni. Van benne ötlet: a póló nem csak felsőruházatként funkcionál, hanem Baldwin úgy viseli, mintha egy miniruha lenne.

Agueda Lopez – Luis Fonsi

Eléggé más kategória, mint a többiek, de ha már a 2017-es nyárra tekintünk vissza, Agueda Lopez trikóját egyszerűen nem hagyhattuk ki. Ő Luis Fonsi felesége, és persze, hogy despacitós pólóban fotózták augusztusban.

Érdekes megfigyelni, hogy amíg az összes többi előadóhoz kapcsolódik valami vizuális, egy logó, egy design vagy egy stílus, addig a Despacitónál a kivitelezés teljesen mindegy. Ez a produkció 100%-ig csak a fülekhez szól(t), nem épül rá semmilyen brand, őszintén szólva még magát Luis Fonsit se ismernénk fel a képen. Még csak egy betűtípus, egy színkombináció, egy logó sincs A Nyár Slágeréhez, mindössze egy háromfelé szétválasztott szó.

Olivia Munn – Iron Maiden

És ő a harmadik modell ebben az összeállításban, igaz, Olivia Munn színésznőként is kapott már munkát. Na őnála még erősebb az az effektus, amit Gigi Hadidnál említettünk: ordít, hogy ennek a nőnek mennyire köze nincs ahhoz a zenekarhoz, akinek a pólóját viseli.

Két dolog lehetséges: vagy ő nincs ennek tudatában, vagy nagyon is tudatában van, és pontosan ezért vette fel ezt a horrordesignos Iron Maiden pólót, ráadásul direkt egy ilyen csajszis-csini szett részeként. A megfejtés önre van bízva, szavazzon majd alább belátása szerint!

Victoria Beckham – Depeche Mode

Ki a legjobb?

Volt olyan korszaka Beckhamnénak, amikor én se vettem volna túl jó néven, ha Posh Spice a kedvenc szintipop-együttesem pólójában parádézik. De öregedtem én is, öregedett ő is, és már máshogy fontosak ezek a dolgok, mint amikor az ember tizenévesen élete nagy drámáját, búját vagy szenvedéseit hallja ki a Depeche Mode-számokból.

Végülis maga az együttes is a Gyors Divatról nevezte el magát, miért ne viselhetné a pólójukat egy divatikon, ráadásul egy olyan jópofa, de azért elég fura szett részeként, ami pont azt a korszakot idézi, amikor ez a konkrét dal sláger lett? Reméljük, alább már rá is kattintott a play gombra, és amíg szól a zene, döntsön: ön szerint a hat közül melyik kombináció a legjobb? Ki tetszik a legjobban? Várjuk szavazatát!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A hét, amikor Victoria Beckham Depeche Mode-pólóban jelent meg

Csini modellecskék, dúsgazdag celebnők kultegyüttesek pólóiban nyomulnak újabban. Jól van ez így? Mondjon ítéletet hat példa felett! Heti trend.

24 · Sep 18, 2017 07:56am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments