Jó reggelt, fogadja szeretettel hétfői lapszemlénket, amelyet azonnal

Rubint Rékával kezdünk,

aki a Blikk szerint újra összehozná a szüleit. Most, hogy édesapja válófélben van második feleségétől, a fitneszasszony romantikus lányregényekbe illő jövőképet vizionál maga elé, és ezért tesz is. Pontosan nem tudni, hogyan, de a lényeg, hogy mindent elkövet azért, hogy anyukája és apukája újra egymásra találjon. Azt már sikerült elérnie, hogy újra barátok, sőt, lelki társak legyenek, úgyhogy Rubint bízik abban, hogy ennek itt még nincs vége. 

Szabó Zsófiról

tudni lehet egy ideje, hogy terhes, ezért a lapok időről-időre be is számolnak a színésznő hasát érő változásokról. Most épp arról, hogy lévén, nő neki, nehezen alszik, ezért beszerzett egy párnát, ami kényelmesebbé teszi az éjszakáit. Ezt az eszközt egyenesen a boldogság forrásának nevezte a Blikk, úgyhogy biztos az. 

A kismama párnám, ami nélkül sehova ☺️💙 #joejt @mamasandpapashungary #momtobe #thirdtrimester

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés,

Pataki Zita

az utóbbi hetekben szokatlanul megnyílt, így az egész országgal megosztotta, mennyit küzdöttek a férjével, hogy gyerekük lehessen - mégis, minden törekvésük kudarcba fulladt végül. A Bors viszont már az örökbefogadás gondolatával játszik (bár ez talán inkább a páros dolga lenne), utalva arra, hogy annak idején az időjós is örökbefogadási tanácsadóként tevékenykedett. Az összefüggés nem biztos, hogy elég a projekt elindításához, és a cikkből az sem derül ki, hogy Pataki Zitáék hogy állnak ehhez a kérdéshez, de idővel ki fog derülni. 

Rékasi Károly

közönség előtt beszélgetett volna Verebes Istvánnal a szombati Színházak éjszakáján, de inkább megsértődött, és elvonult. A sértődést azzal indokolta, hogy már legalább három perce várakozott, mégsem jött az érdeklődő közönség, csak nagyon, nagyon kevesen. Verebes István egyetértett a színész harsány távozásával, és ugyan nem kommentálta az esetet, utalt rá, hogy ha erről előbb tud, ő maga sem jött volna el az eseményre. Ezt a Borsból tudjuk.