Ryan Phillippet 1 millió dollárra pereli volt barátnője, aki állítja, hogy a színész megverte és kegyetlen volt vele

2017.09.19. 10:06

A színész leginkább a Kegyetlen játékok, illetve a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című filmekből lehet ismerős, valamint most van egy sorozata, a Shooter. Most viszont azzal került be a hírekbe, hogy kegyetlen volt ex barátnőjével, Elsie Hewittel, akit ribancnak nevezett, majd megvert. Ebből most egy 1 millió dolláros per lett. A színész mindent tagad, de a történet nem ilyen egyszerű.

white n 🌹 in 🇬🇷

Elsie 🌹🦄 (@elsiehewitt) által megosztott bejegyzés,

 A képen Ryan Phillippe barátnője látható, akit állítólag a színész kegyetlenül megvert. Az egész július 4-én történt, amikor a modell-Playmate-színésznő elment Phillippe házához, hogy elvigye onnan pár cuccát. Az ő elmondása szerint ott és akkor az történt, hogy a durván berúgott színész megragadta a akrját, de olyan erősen, hogy meg is maradt a nyoma, majd teljes erőből levágta a lécspőről. Phillippe itt nem állt le, megfogta, mint egy rongybabát és megint levágta a ledobta a lépcsőről, és azt kiabálta, hogy 

Takarodj a házamból, te őrült ribanc!

Elsie Hewitt kórházba ment az így szerzett zúzódásaival és mellkasi fájdalmaival, megtörtént a rendőri feljelentés, és rendőri őrizetet is kapott. 

Két hónappal a történtek után benyújtott perben a lány azt is állítja, hogy Phillippe kokainozott, varázsgombát, szteroidokat és extazyt is fogyasztott. A lényeg, hogy 1 millió dollár a tét.

Ez eddigiekkel ellentétben egy Ryan Phillippe-hez közel álló forrás azt mondta, hogy Elsie Hewitt hívatlanul, váratlanul jelent meg a színész házánál, és látszott rajta, hogy még az akkor pár napos szakítás hatása alatt van. Pont a lány volt az, aki rátámadt Phillippe-re és nem akart távozni, így a színész kirakta az épületből, de nem lökte, ne dobta, a lány elesett, ezért sérült meg. A forrás szerint Hewitte csak bosszúból emelt vádat volt barátja ellen, plusz azért, hogy hírnévre és pénzre tegyen szert.

(TMZ)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ryan Phillippet 1 millió dollárra pereli volt barátnője, aki állítja, hogy a színész megverte és kegyetlen volt vele

Mindez júlis 4-én történt, de csak most lett belőle per. A színészhez közel álló források szerint ez csak a szakítás utáni bosszúról szól.

0 · Sep 19, 2017 10:06am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments