GettyImages-800837962 master

Jada Pinkett-Smith nem hagyja, hogy leszcientológusozzák

2017.09.20. 13:57

Bizonyos Leah Remini hosszú ideje támadja a Szcientológiai Egyházat, és egyszer azt is mondta, hogy bár Will Smitht sosem látta még ott, abban biztos, hogy annak felesége, Jada Pinkett-Smith viszont

bent van. Hosszú ideje benne van a szcientológiában.

Erre most Jada Pinkett-Smith az alábbi üzenetet tette közzé a Twitteren.

Azaz:

Tanulmányoztam a Dianetikát és nagyra értékelem a Study Techet... de nem vagyok szcientológus.

Mindezt egy sorozatnyi további üzenettel vezette be, amelyekben azt mondja, hogy szinte az összes nagyobb világvallás rítusába belekapcsolódott már egy-egy alkalommal, egyik követőjének sem tartja magát. Ugyanígy attól még, hogy ezek szerint elismeri, hogy járt szcientológiai eseményeken vagy kurzusokon, ettől még nem tartja magát szcientológusnak.

Ugyanígy nem tartja magát zsidónak, muzulmánnak, hindunak vagy buddhistának sem.

Hogy akkor minek igen, azt nem tette közzé, a gondolatmenetet csak annyival fejezte be, hogy mindenki maga döntheti el saját magáról, hogy micsoda, és hogy másnak nincs ahhoz joga, hogy megmondja, hogy én mi vagy ki vagyok. Szóval ezek után senki ne tulajdonítson jelentőséget annak, hogy Pinkett-Smith pont a kereszténységet kihagyta a példák közül.

Mindezt a Huffington Postnál találtuk meg, mert magunktól nem olvassuk Jada Pinkett-Smith Twitterét, mert eddig nem tudtuk, hogy ilyen mélyenszántó gondolatokat tartalmaz. Na de majd mostantól!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Jada Pinkett-Smith nem hagyja, hogy leszcientológusozzák

Azt elismeri, hogy járt már a Szcientológiai Egyház kurzusain, de a szcientológus címkét nem tűri, mint ahogy sok más címkét sem.

3 · Sep 20, 2017 01:57pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments