Jó reggelt! Szeptember 21-e, Máté és Mirella napja alkalmából elég hideg van odakint, úgyhogy kezdjünk egy jó hírrel: megszületett Szinetár Dóra harmadik gyereke.

 A Benjamin nevű fiú – akinek édesapja Makranczi Zalán színész – múlt hét vége felé született egy budapesti magánkórházban. Ő és édesanyja is jól vannak,  írja a Blikk. A színésznőnek Benjamin a harmadik gyereke: Marci fia húsz éves, Zorka lánya tíz.

Más

Demcsák Zsuzsa, ahogy már tegnap írtuk, távozott az ATV-től – tájékoztatása szerint ő kérte, hogy szüntessék meg munkaviszonyát, mert kimerült. A Blikk és a Bors munkatársai is a csatorna székházánál várták a műsorvezetőt, de egyik lap sem tudott többet meg tőle annál, hogy mivel kórosan fáradt, ezért elmegy pihenni. A Bors az informátorára hivatkozva azt írja, Demcsákot menesztették, nem ment; a Blikk szerint a tárgyalás során nagyon együttműködő volt, de hát mondjuk ki várt mást? (A műsorvezetőt megkerestük; ha elfogadja, álláspontját tolmácsolni fogjuk.)

Mindeközben a Blikk arról is ír, hogy Galambos Lajosnak rengeteg mondanivalója lenne az áramlopási ügyben, amelynek következő tárgyalását december elejére írták ki, de egyelőre magában kell tartania. A bíróság azért halasztotta ilyen sokára a tárgyalást, mert a vádirathoz annak idején elfelejtettek csatolni ötvenezer oldalnyi társasházi dokumentációt, és minden érintettnek át kell magát rágnia rajta.

Két teherautónyi iratról, 50 ezer oldalról van szó, tudnunk kell, hogy mivel vádolnak, ezért fogadtuk el a halasztást. Nem érint jól ez a fejlemény, egyáltalán nem megnyugtató, hogy két hónapot csúszik az ügy. Tisztázni szeretném magam mielőbb. Olyan bejelentéseket kívánunk tenni a bíróság és a közvélemény előtt, amelyek nem tűrnek már további halasztást  

 így Galambos.

 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírek kávé mellé: megszületett Szinetár Dóra gyereke

A baba apja Makranczi Zalán.

7 · Sep 21, 2017 07:35am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments