irigy240

Elmeszelték ittas járművezetésért az Irigy Hónaljmirigy tagját

2017.09.25. 09:02

Kabai Lászlót, az Irigy Hónaljmirigy nevű együttes tagját, aki a fenti képen balról a második, őszes parókában, augusztus 6-án szondáztatták a rendőrök, és az ellenőrzés eredményeképpen elvették tőle a jogosítványát, valamint vádat emeltek ellene. A Borsnál találtuk meg azt a bírósági közleményt, ami szerint a vádból máris jogerős ítélet lett. A lényeg:

A bíróság a vádlottat ittas járművezetés vétsége miatt háromszáz napi tétel pénzbüntetésre és egy év közúti járművezetéstől eltiltásra ítélte. A bíróság az egy napi tétel összegét ezer forintban határozta meg. A háromszázezer forint összegű pénzbüntetés meg nem fizetése esetén szabadságvesztésre kell átváltoztatni.

Kabai korábban azt nyilatkozta az ügyről, hogy két korsó sört fogyasztott el a nagy augusztusi melegre való tekintettel. Sajnos csak az eset után pár nappal jelent meg az Index oktatóvideója, amely kiderül, hogy kánikula ellen mégsem sörrel kell védekezni, ha ezt Kabai látja, talán minden másként alakul! Most az a helyzet, hogy korsónként százötvenezer forintba került ez az ivás Kabainak, vagy vállalnia kell, hogy ül háromszáz napot.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Elmeszelték ittas járművezetésért az Irigy Hónaljmirigy tagját

Kabai Lászlónak sörönként 150 000 Ft-ot, azaz összesen háromszázezret kell fizetnie, vagy börtönbe kerül.

4 · Sep 25, 2017 09:02am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments