A Viasat3 új realityje olyan luxusfeleségekről szól, akik nem sajnálnak milliókat költeni ruhákra, cipőkre és úgy általában mindenre. Egyikük 17 éves kora óta nem mosott otthon hajat. De nem azért, mert a szomszédba szökne át mindig, nem, mindig fodrász lövi be haját, hogy az tökéletes legyen. Itt alaposabban is megismerheti a milliomos nőket. Ha esetleg lemaradt volna az első részről, ne bánja, itt egy remek kis összefoglaló.

De van itt még valami, ami kimaradt az adásból!!!

Vivi meglepetés eljegyzési partiján az volt a téma, hogy Babett milyen szép szőrmében van. És itt elő is jött az állatvédelem problematikája, merthogy Babett imádja a nyúlszőrméből készült kis kiegészítőjét, de nagyon sajnálja is a ruhadarabért megnyúzott állatokat. Jó, de akkor biztos csak egy ilyenje van... Lesütött szemekkel vallja be, hogy azért akad egy-két szőrme a ruhásszekrényben otthon.

A moralizálásra nincs idő, mert Csősz Bogi olyan sztorit mesél, ami nagyjából minden szőrmetulajdonos rémálma lehet: hogy a kutya folytan azt várja, hogy a gazdája végre levegye a szőrmebundát és jól összenyálazva elcibálhassa valahova; meg az, hogy a teraszra/ablakba szellőzni kirakott szőrmékbe belefészkelnek a varjak.

Van véleménye? Szuper!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Luxusproblémák: tudta, hogy a drága szőrmébe belefészkelnek a varjak?

A luxusfeleségek milliókat keresnek, milliókat költenek, de azért nekik is megvan a maguk kis gondjaik.

24 · Sep 26, 2017 03:21pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments