Tény, hogy Ariel Winter nem tartozik a visszafogottan öltözködő hírességek közé, és ezzel még nem is mondtunk semmit. Alighanem a hatás-ellenhatás törvénye igazolódott be azzal, hogy a Modern család színésznője a decens ruhadarabok helyett inkább a kihívó, majdnem ruha nélküli megjelenést preferálja, tudvalevő ugyanis, hogy édesanyja, Crystal Workman érzelmileg és tettlegesen is bántalmazta kislány korában. Éppen abban az időszakban, amikor a gyereknek pont, hogy egy támogató anyára lenne leginkább szüksége.

Winternek azonban, anyja támogatása híján saját magának kellett rájönnie, hogyan tudja kifejezni önmagát, és hogy tud szembenézni a külsejét célzó, állandó szekálásokkal. 2013-ban ezzel kapcsolatban így nyilatkozott a Teen Vogue-nak: 

Bizonytalan voltam a testemben, ahogy minden tinédzser bizonytalan a sajátjában. Csakhogy az én bizonytalanságom még magasabb szintekre jutott, mert az anyám semmilyen módon nem támogatott engem.

nehéz, rájövős időszak után döntött úgy, hogy kirívó megjelenésesével az önmagukban bizonytalan lányokat szeretné ösztönözni arra, hogy fogadják el a testüket – így lett ő is a pozitív testkép egyik fontos aktivistájává. 

Anyja mégsem tudja túltenni magát a helyzeten, ezért időről időre interjút ad a témában. Legutóbb szeptember 19-én, az Inside Editionnek mondta el, hogy mennyire nincs megelégedve a lánya ruházkodási szokásaival, és így nem tud felülemelkedni azon sem, hogy meglátta őt egy lesifotón, amint egy bikiniben feszít úgy, hogy a lábát a nyakába emeli, miközben egy Martinis poharat szorongat. (Mondjuk tényleg durva ez a kép - pláne, hogy szerintünk az nem is Martini).

Láttam azt a képet, és legszívesebben elbőgtem volna magam. Rossz érzéseim vannak miatta. Úgy érzem, a gyerekem éhezik a figyelemre, és ez egy segélykiáltás a részéről 

– mondta erről az anya, akinek egyébként nyilván fogalma nincs arról, mi zajlik a lánya fejében. Ugyanakkor szeretné megjavítani kettejük kapcsolatát, mivel, ahogy ő mondja, egy lánynak szüksége van az anyjára, és az anyának is a lányára. Kérdés, hogy jó módszert választott-e a békülésre, az állandó cseszegetés ugyanis ritkán szokta meghatni az embert és meghozni a kedvét ahhoz, hogy könnyek között ugorjon a cseszegető személy karjaiba. Nem ez volt az első eset egyébként, hogy anyuka álságos aggodalmat tanúsított a lánya iránt, júniusban ugyanis azt mondta

elszomorít, hogy úgy érzi, így kell kifejeznie magát, holott teljesen hasztalan az egész.

Önnek mi a véleménye erről?

Forrás: US Magazine

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ariel Winter anyja elég fura módszert választott arra, hogy visszaédesgesse magához a lányát

Vagy az állandó cseszegetés ön szerint jó megoldás?

0 · Sep 28, 2017 09:28am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments