A mai lapszemle két igazán fontos témát boncolgat: az egyik a címben is említett Feleségek Luxuskivitelben műsor húzónevének szerepvállalása, a másik pedig Stohl András (TV2-höz való átigazolása utáni) viszonya az RTL Klubbal.

Haladjunk sorjában!

Amikor még el sem indult a műsor, már akkor lehetett tudni, hogy Schobert Norbi szívesen lenne cípő Rubint Réka lábán, merthogy a fitneszkirálynőnél a cipők és a táskák nagy becsben vannak tartva. Az első epizódot megnézve megismerhettük a többi luxusfeleséget is, akik akkora pompában élnek, hogy az már valahol vérlázító. De ettől működik a műsor. 

A Bors most azt írja a címlapon, hogy 

Otthagyja a milliomos feleségeket Rubint Réka.

A második oldalon kifejtett cikk címe ennél már egy fokkal árnyaltabb.

Rubint Réka nem akar kérkedni a vagyonával

Felette a szöveg: Megszerette szereplőtársait a fitneszlady, de akkor miért távozik?

Csak a cikk végén, a neve elhallgatását kérő stábtag információja után, a VIASAT3 hivatalos reakciójából derül ki, hogy nincs szó kilépésről - márcsak azért sem, mert a műsor minden epizódját leforgatták -, Rubint Réka kevesebb epizódban lesz látható, de amelyekben szerepel, azokban ugyanakkora hangsúlyt kap, mint a többi főszereplő. Miért nem szerepel annyi részben a fitneszkirálynő? Mert sűrű időbeosztása, folyamatos elfoglaltságai miatt nem tudott minden epizód forgatásán rendelkezésre állni. (Amúgy ez nem kivételes eset. Például a Szelfi című RTL Klubos realityben se szerepelt annyit Puzsér Róbert, mint a többiek - a szerz.)

A Stohl-ügy

A Blikk írja, hogy 

Stohl András bukja a Válótársakat a TV2 miatt.

Szeptember 4-én derült ki, hogy Stohl András lesz a negyedik zsűritag a Sztárban Sztár c. műsorban. Sőt! Később az is kiderült, hogy ez nem csak egy egyszeri megállapodás, hanem valami hosszabb távú együttműködés van a háttérben. Tehát "Az Ország Házibulja" végeztével további feladatokat kap majd a csatornától, de az sem kizárt, hogy meghatározó arca lesz annak.

Önmagában az átigazolás is érdekes, pláne a Magyar Narancsnak adott interjúban elhangzottak ismeretében, de amitől még forróbb téma ez, hogy párhuzamosan az RTL-en is elindul majd a Válótársak, aminek ő a főszereplője. Ezzel kapcsolatban az RTL Klub elég tárgyiasan reagált:

 Stohl András az elmúlt két évadban a Válótársakban volt látható az RTL Klubon és a 2017-18-as évadban is ott lesz látható, a sorozat harmadik évadban.

Ezt némileg megerősíti Kolosi Péter nyilatkozata a Blikkben, hogy 

A Válótársak egy adaptáció, az eredeti formátum más epizódszámnokkal volt látható, így felesleges összehasonlítani a haza változatta. Az eredeti formátum negyedik évada nem volt annyira sikeres, ezért mi a negyedik évadról később döntünk. Erről Stohl Andrást is tájékoztattuk az átigazolása előtt.

Stoh SMS-ben reagált a Blikknek, hogy butaság lenne leírni azt, hogy nélküle forog a Válótársak negyeik évada.

A TV2 sajtóosztálya már nem így látja.

Amikor Stohl András átigazolt a TV2-höz, akkor döntést hozott. Focis hasonlattal élve: nem lehet egyszerre a Fradiban és az Újpestben is játszani.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Rubint Réka kevesebbszer luxusfeleség, mint a többiek - hírek kávé mellé

Nem lesz annyi epizódban látható. De van itt még valami Stohl Andrással is.

7 · Sep 28, 2017 08:20am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments