Ugyan akaratán kívül, mégis, Donald Trump a politikai szcénát követőkön kívül a bulvártartalmak iránt érdeklődő olvasóközönség számára is állandó témát szolgáltat már hónapok óta, így többször kerül címlapokra azért, mert mondjuk látványosan nem tud bánni a feleségével, vagy épp kiderül, hogy hollywoodi színésznőkkel kezdett ki annak idején, és persze azt is elég visszataszító módon tette. Nos, alighanem Donald Trump még sokáig a bulvár és a rendszeresen netező közönség kereszttüzében marad, de ami még érdekesebb, hogy mint a felesége, úgy a fia, Donald Trump Jr. sem valószínű, hogy meg fogja úszni ugyanezt.

Ez abból is sejthető, hogy legutóbb egy olyan fotó került ki róla az internetre, amelyet a közösségi média lelkes használói képtelenek voltak annyiban hagyni, és vagy mémet gyártottak belőle, vagy csak egyszerű, mégis jogos kérdéseket vetettek fel a látottakkal kapcsolatban. 

A fotót, amelyen Donald Trump Jr. munka közben látható, eredetileg a New York Times posztolta némi kísérőszöveggel kiegészítve, amely gyakorlatilag senkit sem érdekelt, az irodában fellelhető tárgyak azonban annál inkább. A Twitter pedig pont az a hely, ahol a frusztráló, égető kérdéseket fel lehet tenni, alább ezekkel szolgálunk: 

  •  Miért vannak kifelé fordítva az asztalon lévő családi fotók?
  • Ha a számára fontos személyekről több kép is van (amiket ugyan nem lát), akkor az apjáról miért nincs egy se? 
  • Ugyanakkor miért van képe saját magáról? 
  • Miért csak egy törött nyakú Donald Trump-bábu emlékeztet arra, hogy van neki apja? 
  • Mit keres a bekeretezett fotók előtt egy dísznek álcázott koponya? 
  • Miért van egy bazi olló az ablakban? 
  • Miért jó kifacsarodott testtartásban ülni a monitor előtt? 

A kérdések minden bizonnyal örökre költőiek maradnak, mégis kiváló alapot szolgáltatnak arra, hogy  az internet varázserejének köszönhetően Donald Trump minden közeli rokonából tiszta hülyét csináljanak. Ha önt megihletik a kérdések, és esetleg válaszra sarkallnák, a Facebookon várjuk az ötleteit, szeretettel.

Forrás: Independent 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Donald Trump Jr. munkahelyi fotója több, kellemetlen kérdést is felvet

Persze, tudjuk: egy rendes ember kifelé fordítja a gyerekeiről készült fotókat az asztalán, hogy a képkeretek háttámláját lássa inkább.

0 · Sep 29, 2017 12:49pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments