Ed Sheerant lehet helyesnek tartani és vonzódni is hozzá, de abban azért megegyezhetünk, hogy nem egy tipikus Adonisz, sokkal inkább az anti-szexi, és ettől szexicelebek közé tartozik. Ennek ellenére mégis neki köszönhető az, hogy a vörös hajú pasik jelentősen többet szexelnek az elmúlt időben – legalábbis ezt mutatta ki egy felmérés, amit a OnePoll végzett.

A kutatás során 175 vörös férfit és 1000 nőt kérdeztek meg a hajszínnel kapcsolatban. A 25-34 éves pasik arról számoltak be, hogy sokkal nagyobb az érdeklődés irántuk, mióta Ed Sheeran sztár lett, ezt pedig a nők válaszai is alátámasztották.

Háromból egy nő mondta azt, hogy szexinek tartja a vörös hajat a Sheeran-éra beköszönte óta, és húszból egy állította, hogy ma már kifejezetten ilyen hajú férfival akar járni. A felmérés eredményét pedig a közvéleménykutatók azóta el is nevezték Ed Sheeran-effektusnak.

Ennek fényében viszont nagyon érdekes, hogy bármilyen nagy hatással is van sok férfi szexuális életére, mégsem őt tartják a legvonzóbb vörös hajú pasinak. A kutatás során erre is rákérdeztek, a tízes lista pedig így alakult:

  1. Ewan McGregor
  2. Damien Lewis
  3. Ed Sheeran
  4. Eddie Redmayne
  5. Benedict Cumberbatch
  6. Rupert Grint
  7. Rob Kazinsky
  8. Paul Bettany
  9. Simon Pegg

Na, mit gondolnak?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ennek az anti-szexi énekesnek köszönhetik a vörös hajú pasik, hogy többet szexelnek

Egy hiánypótló kutatás rámutatott arra, hogy az elmúlt években jobban buknak a nők a vörös hajú férfiakra, és ennek megvan az oka is.

0 · Sep 30, 2017 01:18pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments