Úristen! Mint valami hadirokkant.

- mondta ezt Alexandra, amikot meglátta, hogy mennyi csípés és seb van a testén.

Az RTL Klub Survivor című műsorának játékosai már több mint 30 napja vannak egy lakatlan szigeten. És mivel ez nem a Való Világ, ahol a VV vezetéknevet felvett realitysztárok szájába csak úgy belerepül a sült galamb, ezért meg is látszik a Fülöp-szigeteken játszódó reality túlélőin  a nélkülözés, a rizses, babos, ananászos diéta. Erről pont van is egy cikkünk, amiben meg lehet nézni, hogy mennyit változtak a szereplők az első naphoz képest.

Most viszont itt egy videó, ami nem került adásba. Ebben az van, hogy a túlélők megnézik magukat egy egész alakos tükörben. 

A Survivor játékosai tükörbe néznek

Így reagáltak a Survivor túlélői, amikor több mint 30 nap után meglátták magukat egy tükörben.

Posted by Velvet on Sunday, 1 October 2017

Mint amikor a saját, leharcolt fejedet látod, de valaki teljesen más testén. Olyan combom van, mint az öcsémnek. Ettől féltem.

- mondta Iliász, amikor megpillantotta tükörképét.

Úristen! Nincs is seggem! A derekam olyan szép, mint öt éve, amikor még nem keleltt fogyóznom.

- ez volt Klaudia első reakciója, miután teljesen sokkot kapott a saját látványától.

Senkit nem megbántva, de egy hajléktalan és egy hajótörött összemosása jött velem szembe, amikor megláttam magam. Hát, láttam már szebb embert.

- összegezte Feri, hogy mennyire elfogytak az izmai, plusz mennyire megnőtt a haja és a szakálla.

Szupi! Jesszusom, milyen ősz vagyok

- ez volt Barbi reakciója, akinek bejött az alakja, hisz saját elmondása szerint 20 éve nézett ki így, viszont az ősz hajszálaival már nem volt kibékülve.

A legmegdöbbentőbb a szakállam volt. Min a Blahán egy hajléktalan. Amikor ott laktam, ugyanilyen embereket láttam, ugyanilyen bőrszínnel

- mondta röhögve Benedek.