A hétvégén már írtunk arról, hogy szó volt a Szex és New York folytatásáról, egy harmadik film formájában, de ez mégsem valósul meg. A főszereplőt játszó Sarah Jessica Parker kifejtette egy interjúban, milyen szomorú, hogy nem lesz folytatás, a Daily Mail meg megírta, hogy mindez a Samanthát játszó Kim Cattrall hibája, neki voltak túlzó igényei, amit aztán Willie Garson (Stanford) a Twitteren megerősített. 

Azt hittük, a sztori véget ért annyival, hogy Cattrall közölte, neki csak annyi igénye volt, még 2016-ban, hogy ne legyen új Szex és New York film: tévednünk kellett.

Most a Charlotte York-ot alakító Kristin Davis nyilvánult meg az Instagramján, de olyan agyafúrt megszövegezéssel, hogy valószínűleg csak azok értik meg álláspontját a maga teljességében, akik egészen közelről ismerik a helyzetet.

I love to look back at the pics from our LONG history of Sex and the City. I am incredibly lucky to have gotten to play Charlotte through all of her ups and downs ( epitomized in one of my favorite episodes here). It is true that we are not going to be able to make a 3rd film. I wish that we could have made the final chapter, on our own terms, to complete the stories of our characters. It is deeply frustrating not to able to share that chapter (beautifully written by MPK) with all of you. So we will just have our memories, but please know that all of the love and support for us through the years is felt by us and we are so grateful for all of you!SATC forever in our hearts ❤️💗❤️💗❤️💗❤️💗

iamkristindavis (@iamkristindavis) által megosztott bejegyzés,

Magyarul a bejegyzés veleje nagyjából úgy hangzik, hogy 

Való igaz, hogy nem tudunk egy harmadik filmet csinálni. Bárcsak megcsinálhattuk volna az utolsó fejezetet, a magunk feltételeivel, hogy befejezzük a szereplőink történetét! Nagyon frusztráló, hogy nem oszthatjuk meg mindannyiótokkal azt a fejezetet (amelyet MPK [Michael Patrick King, az előző két film rendezője] gyönyörűen megírt). Úgyhogy csak az emlékeink maradnak, de kérlek, tudjátok, hogy a szereteteket és támogatásokat mindvégig éreztük az elmúlt években, és nagyon hálásak vagyunk mindannyiótoknak! 

Hogy ezzel arra céloz, olyan feltételekkel kellett volna forgatniuk, amelyet nem tudtak vállalni, vagy Cattrall állítólagos igényeire céloz, a jóég tudja. Viszont most már fel kell tennünk egy kérdést.

Ha lenne még egy Szex és New York film, megnézné?

Köszönjük, hogy elmondta, de alább bővebben is kifejtheti!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A Charlotte-ot játszó színész is szomorú, hogy nem lesz több Szex és New York

Az lehet, hogy a filmek sorozata véget ért, de a dráma még nem.

0 · Oct 02, 2017 12:50pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments