Gáspár Győző végképp összeomlott - írja kedd reggel a Blikk. A zenész a lapnak nyilatkozott is, amiben elmondta, amióta házkutatást tartott nála tavasszal a NAV és eljárás folyik ellene nagyon rossz állapotban van. Ráadásul az összes fellépését is lemondták, így jelenleg Bea asszony tartja el a családot, ami szintén megviseli Győzikét. Annyira, hogy felmerült benne az is, hogy véget vet az életének. „Amióta tart ez a NAV-ügy, én ezzel kelek, ezzel fekszem, a pánikbetegségemre gyógyszert kell szednem. Begyógyszerezve öngyilkos is akartam már lenni nemrég, beültem az autó­ba, hogy most véget vetek az életemnek, akkor is Bea mentett meg - mondta a lapnak Gáspár Győző.

Eközben megoldódni látszik A-NAGY-CSALÁDI-BALHÉ-OSZTERÉKNÁL. Legalábbis a Blikk úgy értesült, hogy közel egy év után újra beszélt egymással Oszter Sándor és lánya, Alexandra. „A feleségem intézte úgy a helyzetet, hogy beszéljünk Alexandrával telefonon. Szinte már nem is reménykedtem abban, hogy rendeződik a viszonyunk, de szeretem őt, a lányom, sosem tagadnám meg. Ráadásul az unokám is nagyon hiányzott" - mondta a színész, aki azért veszett össze a lányával, mert nem tetszett neki Alexandra új párja.

Demcsák Zsuzsának pedig Rubint Réka ad erőt. Az ATV egykori műsorvezetője két hete kezdett el futni, hogy levezesse a feszültséget. A tévésnek pedig akkora élmény a futás, hogy egyenesen Schobert Norbi feleségének mondott köszönetet érte a Facebookon. Nem viccelünk, tényleg, itt el is olvashatja.

(Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Begyógyszerezve öngyilkos akart lenni Gáspár Győző - hírek október mellé

A celebet nagyon megviseli, hogy a NAV adócsalás miatt nyomoz ellne.

76 · Oct 03, 2017 07:34am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments