Ha ön szereti a hideget és a sötétet, és alig várja a következő telet szívében azzal a kívánsággal, hogy bárcsak idén is összejönne a mínusz tizennyolc, akkor ez a poszt lehet, hogy nem önnek való. Aki viszont már most azonnal elszontyolodik, ha a közelgő hidegre meg télre gondol, az nyilván ugyanolyan szívesen menekülne már most a szó szoros értelmében vett melegebb éghajlatra, mit az alábbi három híresség.

Tóth Vera például ezt posztolta tegnap.

A post shared by Tóth Vera (@verajuska) on

Az énekesnő éppen Szentesi Évával üdül az Adrián, ahol Mujahid Zoltánnal is készítettek közös képet. Mujahid Zoltánnal kapcsolatban talán mindenki emlékszik még, hogy Tóth Verával együtt szerepelt a Megasztár első évadában, ami 2003-ban kezdődött, ami 14 éve volt! Döbbenet, de inkább ne is kalandozzunk el az őszi nyaralós fotóktól.

A post shared by Tóth Vera (@verajuska) on

És nem Tóth Vera az egyetlen, bár mondjuk Bódi Sylvitől kevésbé meglepő, hogy egy egzotikus helyen van, hiszen régóta szörföl szebbnél szebb tengerpartokon. Most azt posztolta, hogy a Mentawai-szigeteken van, ami Szumátra mellett található, Indonéziához tartozik. A fotóért klikkeljen ide!

Zimány Lindára szeretnénk felhívni még a figyelmet, bár ő ment a három híresség közül a legkevésbé messze: Olaszországban kezdte az októbert, de annak egészen az északi részén, Velencében. Itt azért nem trópusi az éghajlat, szóval két fotó között elkelt a kabát, de teljesen nyárias kép is készült, kattintson érte tovább Zimány Linda Instagramjára!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Bikiniben októberben? Nem Tóth Vera az egyetlen

Méghogy vénasszonyok nyara! Bódi Sylvi és Zimány Linda fotóit is érdemes megnézni.

5 · Oct 05, 2017 09:06am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments