Ma vasárnap van, tehát itt  a heti trend ideje. Mit gondolnak, mi, azaz ki lesz a heti trend témája egy olyan vasárnapon, amelyik pont Palvin Barbara 24. születésnapja, és amelyiken nulla óra egy perctől kezdve egész nap csak palvinos cikkek jelentek meg a Velveten?

A LOVE magazin partija

Szóval ebben a heti trendben azt fogjuk ízekre cincálni és az utolsó cafatig befalni (ugh), hogy Palvin Barbara a divathetek melyik eseményén milyen szerelésben jelent meg. Londonnal kezdjük, de a képek nagyobb része a héten véget ért párizsi divathéten készült.

Ez a fenti fotó viszont még Angliából jött, ez volt a LOVE magazin partija, ahol Palvin Barbara Neymar és Lewis Hamilton által közrefogva fényképezkedett. Tette mindezt fejtetőn összefogott hajjal, amitől az egész megjelenésében volt valami kislányos, pedig úgy egyébként egy csupafekete szettben bulizgatott aznap.

A Rimowa bőröndök partija

És akkor nézzük a frissebb fotókat, merthogy a londoni divathét még szeptember közepén volt, ezen a héten Párizs volt az aktuális. Itt volt a Rimowa nevű cég eseménye, ők alumíniumból készült bőröndöket árulnak. Ez nem hangzik túl szexin, de Palvin Barbara jó szokásához híven vitt egy nagy adag dögösséget a koncepcióba egy nagyvonalúan dekoltált, válltöméses miniruhával.

A Messika partija

Ezen az eseményen egy olyan kolléganőjével futott össze Palvin Barbara, akinek szintén nemrég szenteltünk egy külön heti trendet: Gigi Hadiddal. Elég sokat lógott/dolgozott ő együtt most Párizsban Hadidékkal a jelek szerint, de ebben a retrofuturisztikus vállnagyobbítóval ellátott, magentaszínű ruhában Palvin Barbara egy kicsit kicsit illetlenkedett is.

A Balmain partija

A Balmainnél Palvin Barbara precízen hátranyalt hajjal jelent meg, hogy az ott lazítgató hírességekkel ünnepelje a több, mint 70 éves divatházat, amit jelenleg a relatíve fiatal, 32 éves Olivier Rousteing vezet. A magyar modell itt megint feketében volt, de ezúttal egy szimmetrikus mintás felsőt viselt, ami úgy volt összekomponálva a bőrnadrággal, hogy az minket Avril Lavigne szettjére emlékeztetett, bár azóta olvasóink a Facebookon megállapították, hogy a kettő nem is hasonlít. Elnézést kérünk!

A Miu Miu partija

Mi már kezdünk fáradni ettől a sok céges bulitól, dehát Palvin Barbarának ez a szakmája, nem csoda, hogy ő ilyen jól bírja őket! Most kedden például a Miu Miu afterpartiján volt, minden korábbinál kislányosabb frizurával (két copf!), és egy mélykék miniruhában. Egy csomó minden egyebet is viselt még Párizsban, amiket ebben az összeállításban nem akartunk megismételni, de ha még többet szeretne, akkor kattintson ide, mert lassan végtelenné kezd válni a Palvinarchívum!

Játszóruhában

Hol volt a legcsinosabb Palvin Barbara?

Hatodiknak pedig azt vesszük hozzá mindehhez, hogy miben mászkál Palvin Barbara, amikor nem kell kirittyenteni meg dögösködni. Ezek a képek is a párizsi divathéten készültek, de ezek két esemény között.

Az a legjobb ebben a jelenetben, hogy itt a modellnek már modellhez méltóan meg van csinálva a haja és a sminkje, de az egészhez még nem adták rá a szép/trendi, vagy legalábbis drága ruhákat, hanem szemlátomást a lehető legkényelmesebb göncöket viseli. Fehér tornacipő, fekete játszóruha és kész. Lehet, hogy ön szerint pont ez áll neki a legjobban?

Ha van kedve, szavazzon! Melyik Palvin a legjobb Palvin?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Palvin Barbara játszóruhában és szexicsajszisan. Hogy jobb?

A most véget ért párizsi divathét palvinos fotóit néztük végig. Hol volt a legcsinosabb a magyar modell? Megy a szavazás!

18 · Oct 08, 2017 03:34pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments