Jó reggelt!

A Blikkben jelent meg, hogy Zalatnay Saroltától több zenész is elfordult, amíg ő börtönben ült. Azt mondja, hogy a szabadulása után úgy érezte, egyeseknek kellemetlen vele beszélgetni. Az egyik ilyen Presser Gábor.

Az sem kizárt, hogy a börtönbüntetés miatt nem tudta valóra váltani nagy álmát: egy közös koncertet Koncz Zsuzsával és Kovács Katival. Az énekesnő úgy hallotta, hogy Kovács nem hajlandó vele egy színpadra állni. Telefonon megbeszélték, és kiderült, ilyenről szó sincs, de Zalatnay minimum érdekesnek tartja, hogy az elméletben már lebeszélt közös fellépések mindig elmaradtak valami technikai malőr miatt.

Más!

Jakupcsek Gabriella új könyvet írt, aminek a címe:

És te hogy vagy?

"Jól érzem magam, mert több időm van a családomra, és olyan dolgokra, amiket értékesnek tartok. És ez a kulcs szó. A tréningek és a többi munkám során rengeteg értékes emberrel találkozom" - mondta Jakupcsek Gabriella.

Sok érdekes emberrel találkozott és beszélgetett, így rájött, "hogy ha valaki jól van, mondjuk jól él, akkor nem akar beszélni róla, nehogy baja legyen belőle. Ha rosszul, akkor meg azért nem beszél róla bővebben." (Bors)

NESCAFÉ Kihívás – Próbatétel tabuk nélkül 2.

Instant kávé, praktikus dolog, de vannak, akik szerint nem elég erős, más is van benne a kávén kívül, nem igazi kávéból készül. De vajon igazuk van? Winkler Robi most kideríti az igazságot!

A cikket a NESCAFÉ Kihívás támogatta.