Nemrég mutattunk önöknek néhány képet a Feleségek Luxuskivitelben című Viasat-sorozat szereplőiről – mert az egy dolog, hogy nekünk ki a legrokonszenvesebb, de sokkal érdekesebbnek tartjuk, mit gondolnak önök. Fel is tettük a kérdést, hogy kit tartanak a legjobb nőnek, úgyhogy most már tudjuk:

egyértelműen Csősz Boglárka tetszik olvasóinknak a legjobban a sorozat hat főszereplője közül.

Ez persze csak a szavazás jelenlegi állása, de még nem zártuk le a lehetőséget, így nyugodtan aktivizálhatja magát mindenki, aki az egykor panelban parizert falatozó Köllő Babett bájaira fogékonyabb mondjuk.

Viszont, mivel a luxusfeleségeket is háromdimenziós, emberi lényeknek tartjuk, arra is nagyon kíváncsiak voltunk, hogy ki iránt éreznek a sorozat alapján a legtöbb rokonszenvet. (Azért e kitétel, mert tisztában vagyunk vele, hogy milyen sok múlik a vágáson.)

Ezt a kategóriát Rubint Réka nyerte,

aki sajnos pont kevesebbet fog szerepelni, mint a többiek. Egyébként annyira nem lepődtünk meg a dolgon, hiszen már több posztunkban megírtuk: ebben a műsorban az edző pont azzal tud kiemelkedni a mezőnyből, hogy tisztelettel beszél másokról, és nem nyávog mindenen. Úgy látszik, olvasóink hasonlóan érezhetnek.

Köszönjük, hogy elmondták!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Luxusfeleségek: nem kérdés, ki a legjobb nő

Legalábbis olvasóink szerint, akik rajta kívül a legrokonszenvesebb szereplőt is megszavazták. A két személy nem ugyanaz.

24 · Oct 15, 2017 08:50am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments