A Feleségek luxuskivitelben múlt heti adásából kiderült végre, hogy mivel foglalkozik a sorozat legfiatalabb szereplője, Vasvári Vivien, de a mai részben is lesz Nagy Leleplezés. Illetve már előtte, mert a Viasat közzétett egy rövid videót, amiből kiderült, miért hagyta el Étteremtulajdonos Rita a férjét, Jánost, akit amúgy még mindig szeret. Tényleg volt rá oka.

Tehát a rendkívüli anyagi jólétben élő család másfél év alatt tönkrement, mert a családfő rászokott a szerencsejátékokra, egzisztencia és ingatlanok mind odalettek. A házaspár és négy gyerekük beköltözött egy irodába, a nő pedig azt mondta Jánosnak, hogy ha az utolsó házukat is elkártyázza, akkor elhagyja.

Elkártyázta, elhagyta.

A jelek szerint rosszabb dolgok is történhetnek ezekkel a személyekkel, mint hogy a bundájukba belefészkelnek a varjak.

Ugyanebből az előzetesből merészen arra is következtetünk, hogy az előző epizód végén nyilvánosan hisztériázó Vivien és ex-parizerevő Babett is egymás nyakába fognak borulni, mert akkora szeretettel ülnek körben ezek a luxusnejek, hogy már csak néhány rajzolt Disney-madárka hiányzik az idillből. Este kiderül.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Luxusfeleségek: kiderült János bűne

Illetve nagyobb összegben mernénk arra is fogadni, hogy Korábban Egymást Rühellő Babett és Vivien ezentúl örökké barátok lesznek.

13 · Oct 16, 2017 09:14am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments