Mielőtt Pumped Gabo celeb és Pumpedék Gábor lett volna, egy időben meleg szexvideókkal keresett pénzt, életének erről a szakaszáról pedig most a Blikknek mesélt. Elmondása szerint először modellkedésre kérték fel, de hamar kiderült, hogy ez csak a beetetés volt. Nagy összegeket ajánlottnak neki először azért, hogy a kamerának önkilégítsen, majd azért, hogy eközben más fiúkkal csókolózzon. 

Sokáig nem mentem bele, de aztán a sok pénz, amivel kecsegtettek, végül is meggyőzött. Szegény a családom, nekem hatalmas vagyonnak tűntek azok az összegek, amiket ajánlottak

- magyarázta Gabo a lapnak, aki azt is elmondta, hogy mára nagyon megbánta, hogy elvállalta ezt a munkát. „Két okból tártam fel a múltam ezen részét, egyrészt, hogy tisztázzam, miért vállaltam anno ezt az egészet, másrészt, hogy figyelmeztessem a hozzám hasonlókat, hogy ne dőljenek be a csaló ügynökségeknek, mert azért a kis pénzért cserébe tönkremehet az egész életük. Egész életemben viselhetem ezt a bélyeget, mai fejjel már biztos nem vágnék bele - mondta.

Szintén élete nehéz időszakáról vallott Köllő 'Luxusfeleségek' Babett is.

A nő a Blikknek vetéléséről beszélt. Három éve nyáron teherbe estem, ráadásul ikrekkel. A sors fintora, hogy nem sokkal előtte kaptam egy filmszere­pet, amit ezért visszamondtam. Aztán a 12. hét utáni genetikai vizsgálaton kiderült, hogy nagy a baj. Már ott tudni lehetett, hogy ez így nem lesz jó - kezdte Köllő Babett

„Nem volt jó az ikrek vérellátása, egymástól vették el, és én is rosszul voltam. Az orvos azt mondta, hogy tizenhét százalék esély van arra, hogy mind a hárman túléljük ezt a terhességet. Andrással tanakodtunk, és igen, az abortusz is szóba jött, de a természet végül maga rendezte ezt a tragédiát - mondta el a valóságshow-szereplő.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Pumped Gabo nagyon megbánta, hogy melegpornóban szerepelt - hírek hétfő mellé

Most elmondta a saját történetét, hátha ezzel más fiatalokat el tud rettenteni attól, hogy belevágjanak.

105 · Oct 16, 2017 07:32am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments