Arról már többször is írtunk, az elmúlt időben Britney Spears jobb formában van, mint valaha. Ezt az Insatgramján is nagyon szereti mutogatni, mi is ezen a platformon futottunk bele az egyik friss videójába. A felvételt nézve először azon lepődtünk meg, hogy még mintha magához képest is nagyon nagyok lennének a mellei, de erről is sikerült elterelnie a figyelmet azzal, amit a videóban csinál.

Spears ugyanis azért vetkőzött le melltartóra (vagy haspóló ez?), hogy ecsetet ragadjon és a képzőművészet oltárán áldozzon. Az énekesnő festett néhány színes vonalat és virágot, természetesen állványra helyezett vászonra. Vajon Sáfrány 'Aleska' Emese nyomdokaiba lép?

Sometimes you just gotta play!!!!!! 🤓😜💋💅🏻👩‍🎨🎨👯👗👛👒👠🦄🦋🐠🌹💥💥

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,

Egyébként nem ez volt az egyetlen különös videója az elmúlt időben. Kedden egy több felvételből álló kisfilmet is posztolt, amin a pasijával látható. Ha nagyon szigorúan akarjuk értelmezni a nem könnyen megfejhető képsorokat, akkor a videó azt mutatja be, hogy az énekesnő buja tánccal elcsábítja a férfit, akinek aztán az ölében vonaglik, hogy végül nyúllá változzon. Persze lehet, hogy tévedünk. 

🎹🎻🌹C L A S S I C  M O O D 🌹🎻🎹 with @samasghari #mylove

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,

Ha önnek van jobb ötlete arra, hogy miről szól a felvétel
írja meg nekünk!
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ebben a videóban nemcsak az a meglepő, hogy Britney Spearsnek mekkora melle van

Ha feldolgozta az énekesnő adottságait, akkor nekiláthat annak, hogy azt is megeméssze, amit csinál.

19 · Oct 18, 2017 03:30pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments