A Harvey Weinstein botránynak volt egy, az eredeti sztorihoz képest lényegtelennek tűnő – de valójában nagyon nem az – mellékszála, miszerint Ben Affleckről előkerült egy felvétel, amin a színész megfogdosta egy műsorvezetőnő melleit.

Ben Affleck amúgy úgy került a képbe, hogy a Weinstein-ügy egyik áldozata, Rose McGowan hazugnak nevezte a színészt, miután Affleck is elítélte Weinstein viselkedését. Kiderült, hogy 2001-ben az MTV akkor nagyon népszerű műsorában, a Total Request Live-ban Affleck egyszerűen megfogdosta a műsorvezető, Hilarie Burton melleit. Burton, aki ma már színésznőként dolgozik, annyit írt erről a Twitteren, hogy nem felejtette el. A színész bocsánatot kért, de előkerült egy másik videó is, amin egy másik nőt, egy Anne Marie Losique nevű kanadai riportert fogdos, illetve megjegyzi, hogy jók a mellei.

Most a riporternő is megszólalt, hogy ez csak egy ártalmatlan játék volt, ami a kameráknak szólt. Több interjút is készített már Affleckkel, és soha nem volt semmi probléma.

Lényegében egy hete lóg a levegőben, hogy Ben Affleck is szexuálisan zaklatott valakit. (Ha a kanadai riporternőt nem is, de Hilarie Burtont biztosan.) De, amint az látszik, különösebben nem viseli meg a színészt, hogy egy lapon emlegetik/emlegették Hollywood jelenlegi legnagyobb ellenségével, Harvey Weinsteinnel.

(justjared)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Egy hete lóg a levegőben, hogy Ben Affleck riporternők melleit fogdosta

Látszólag nem viselte meg különösebben a dolog, hogy egy lapon emlegetik Harvey Weinsteinnel.

0 · Oct 19, 2017 08:12am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments