A brit királyi családhoz közelállók szerint már egy ideje nem az a kérdés, hogy Harry herceg feleségül veszi-e Meghan Markle-t, hanem az, hogy mikor. Az időpont pedig, úgy tűnik, egyre közelebb van, hiszen az amerikai színésznő a napokban túlesett a legfontosabb családi összejövetelen, ugyanis végre személyesen találkozott a királynővel.

A Daily Mail kifejezetten a királyi házzal foglalkozó riportere szerint II. Erzsébet teázni hívta el Harryt és Markle-t. A találkozó múlt hét csütörtökön volt és egy órán keresztül tartott, a királynő férje, a nemrég nyugdíjba vonult Fülöp herceg, pedig nem vett részt rajta. Azt, hogy miről beszélgettek, nem tudjuk, de reméljük a színésznő felkészülten érkezett és betartotta a királynővel való találkozás szabályait.

Markle és a herceg egyébként 18 hónapja vannak együtt, és a férfi idén mutatta be a barátnőjét a testvérének, Vilmos hercegnek, és az apjának, Károlynak is. Szóval tényleg nagyon úgy tűnik, hogy afelé haladnak, hogy bejelentsék az eljegyzésüket.

Ezt bizonyítja az is, hogy szeptemberben Markle a Vanity Fairnek beszélt a kapcsolatukról, egy hónappal később pedig együtt jelentek meg egy nyilvános eseményen, ahol végre elkészülhettek róluk az első közös fotók.

Jó, mi?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ebből tényleg esküvő lesz: II. Erzsébet megteáztatta Harry herceg barátnőjét

18 hónapnyi járás után Harry végre bemutatta Meghan Markle-t a nagyanyjának. Ez pedig elég fontos lépés a kapcsolatukban.

30 · Oct 20, 2017 04:53pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments