Ugye ön is szívesen megdögönyözne egyszer egy gyerekoroszlánt? Hát Sarka Kata számára valóra vált most ez az álom, bevalljuk, mi egy kicsit irigykedünk

A post shared by Kata Sarka (@katasarka) on

Pintér Tibort a legutóbb még hosszú hajjal láttuk, hát most egy szerep kedvéért teljesen kopaszon fényképezkedett, amint azt a Blikk kiszúrta az Instagramon. Az újabb fotói megint hajasak, szóval úgy tűnik, hogy ez csak trükk volt és nem végleges a kopaszság.

Azt már tavasz óta lehet tudni, hogy Hámori Gabriella színésznő babát vár, most az Örkény Színház hivatalos Instagramjára került fel egy fotó, ami emlékeztetett minket erre a hírre. Az apuka Juhász Péter politikus, alább a képen Hámori Gabriella mellett kolléganője, Tenki Réka látható.

Azt pedig a Facebookon találtuk meg, hogy Kapócs Zsóka meghirdetett megvásárlásra egy budapesti belvárosi lakást (Paulay Ede utca), ami az ő designtervei alapján készült el. A kommentekből kiderül, hogy az ára bútor nélkül 60 millió forint, képeket itt lehet megnézni róla, ha valaki érdeklődik.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kávé hírek mellé – Sarka Kata kisoroszlánt ölelget

Sokunk álmát váltotta valóra Sarka Kata, miközben Pintér Tibor viszont kopaszra nyiratkozott, Hámori Gabriellának pedig szépen gömbölyödik a hasa.

10 · Oct 20, 2017 07:46am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments