Új szintre lépett a Katalin-effektus, ami annak a jelenségnek az elnevezése, hogyan utánozzák tömegesen Cambridge hercegnőjét. Erre az egyik legjobb példa, hogy miután egy sárga ruhában bemutatta az újszülött Sarolta hercegnőt, hamar megvásárolhatatlan lett a dressz, és hasonló ruhák, mert elkapkodták őket. Most pedig terhes nők a szülés módjában akarják követni Vilmos feleségének példáját.

Pár hete az a hír szivárgott ki a királyi házhoz közel álló körökből, hogy Katalin otthon szeretne életet adni a harmadik gyerekének, ennek hatására pedig hihetetlenül megugrott azon nők száma, akik szintén nem akarnak kórházba vonulni. A Hello magazin úgy tudja, hogy a hír megjelenése után 44 százalékkal nőtt meg az érdeklődés a bábák iránt Nagy-Britanniában.

A Daily Mail is így értesült, sőt ők azt is hozzátették, hogy Katalin már Saroltát is otthon szerette volna megszülni, de végül az orvosok ezt veszélyesnek tartották, így inkább kórházban adott életet a kislánynak. (Egyébként Vilmos herceg volt az első a királyi családban, aki kórházban született.)

Érdekes, hogy míg a brit lapok úgy tudják, hogy Katalin otthon szeretne szülni, az amerikai People magazinnak más információi vannak. Ők úgy tudják, hogy a hercegné számára már lefoglalták a Lindo Wing of London’s St. Mary’s kórház egyik szárnyát, a szülést pedig az az orvos fogja levezetni, aki világra segítette György herceget és Sarolta hercegnőt. Az 54 éves doktor, Alan Farthing, állítólag az áprilisban érkező gyerek miatt még a nyugdíjba vonulását is elhalasztotta.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kiszivárgott Katalin hercegné szülési terve, terhes nők tömegei akarják utánozni

Néha egészen elképesztő, hogy mekkora hatással van a királyi család az átlagemberek életére.

29 · Oct 23, 2017 12:22pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments