Bocs, ez ma már a második Survivor, de nehéz túltenni magunkat azon, hogy a mai Reggeliben Lilla és Nóri nemcsak hogy vendégeskedtek, hanem átfogó nyelvreformba kezdtek, előadták a realityben már látott táncos-komikus produkciójukat, és előkerült egy zaklatás elleni kisfilmjük is.

Nézzük sorban.

A bevezető beszélgetés elején feltették nekik a kérdést, hogy mégis, miért utálták annyira az Anita nevű játékostársukat. Nóri erre őszintén reagált:

nem tértünk egy napirendre.

És, ami azt illeti, Lilla is:

ez a... folyamatos impulzusok.

Oké.

Nem sokkal ez után előadták azt a táncot, amelyet a Survivor nézői már láthattak tőlük, csak akkor bikiniben, és trópusi környezetben adták elő a művészetüket. Az alábbi videón mindez a tizenegyedik perctől látszik.

A tizennegyedik perctől pedig azt tekinthetik meg, ahogy három kiskamasz a platformcipőben strandoló Nórit zaklatni kezdi, ám a hellyel-közzel Supergirl-ruhás Lilla megmenti. Ezzel a kisfilmmel Lillának egy álma vált valóra, mert mindig is szeretett volna akciófilmben szerepelni.

Akárhogy is nézzük, amint Klaudia, úgy az ő esetükben sem nagyon látszik már, hogy mennyit szenvedtek egy trópusi szigeten; a súlyos átváltozásokból megnyugtató visszaváltozások lesznek, a jelek szerint. Igaz, a versenyzők végig adtak magukra, de így is érték őket meglepetések.