Jó reggelt!

Elég csípős időnk van, nemdebár? Sapka, sál, téli kabát. De most jöjjenek a hírek!

A Blikk azt írja, hogy van a neten több szexkép is, de egy erősen 18+-os videó is, amin VV Soma, a Való Világ Powered by Big Brother győztese önkielégít. Azt nyilatkozta a lapnak, hogy azért sejtette, hogy ezek a fevételek előbb vagy utóbb előkerülnek, de ezért nem hibáztat senkit, mert ő volt az, aki elvállalta a munkát. 

Nem gondoltam át eléggé, nagyon kellett a pénz.

Most már nem csinálna ilyet. A családja miatt sajnálja, hogy most nyilvánosságra kerültek ezek a dolgok, de nem tud mit tenni ellene. Felmerült a kérdés, hogy a fotókon és az önkielégítős videón kívül volt-e más is, konkrétan, hogy melegpornózott-e. VV Soma a következőt mondta:

Biztos, hogy azzal fognak támadni, hogy buzultam, pedig nem! Nem ítélek el senkit, aki ilyet csinál, de én nem tettem. Miért tagadnám, úgyis kiderülne valamikor.

Más!

A Feleségek luxuskivitelbenből ismert Csősz Boglárkának a férjére elég rendesen rácuppantak a magyar nők, írja a Bors . A török milliárdosnak hirtelen többszáz követővel megnőtt az Instagram-oldala, illetve Facebookon is rengetegen kezdték el bejelölni és üzenetekkel bombázni. A luxusfeleség szerint kivétel nélkül nőkről van szó, sőt, leginkább magyar nőkről. Vannak, akik konkrétan felajánlkoznak Buraknak, vannak akik finomabban érdeklődnek. 

Nem vagyunk féltékenyek, mert nincs miért annak lennünk, biztosak vagyunk egymásban, a kapcsolatunkban. Én is kapok üzeneteket. Kellemesen csalódtam, mert kedvesen érdeklődnek utánam, a műsorról és a személyiségemről írnak. Ezek szerint az amit képviselek, a szolid, visszafogott, érett nő és feleség képe jön át a képernyőn. Érdekesnek találnak

– mondta Csősz Boglárka.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
VV Somáról is vannak szexfotók a neten - hírek kávé mellé

És kiderült, hogy Luxusfeleség Bogi milliárdos férje rengeteg magyar nő lecsapna.

25 · Oct 30, 2017 08:40am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments