• Hajós András hármas szexétől kiakadtak a jótékonysági esten - írja a Bors péntek reggel. Beszámolójuk szerint a zenész-humorista egy olyan eseményen sztorizott a szexuális élményeiről, ahol beteg gyerekeknek gyűjtöttek adományokat, a fellépés pedig nem aratott osztatlan sikert. Sőt. A lap úgy fogalmaz, hogy miután Hajós már Bíró Ica iránti rajongását is elmesélte és épp belekezdett abba, hogyan hármasozott egy barátjával, az egyik szervező heves integetésbe és grimaszolásba kezdett, mire a zenész félbehagyta a történetet és váratlanul levonult a színpadról. Az esetet egyelőre nem kívánta kommentálni.
  • Eközben Berki Krisztián az élet nagy kérdéseiről filozofált a Blikknek az Ázsia expressz vetítésén. Először azt mondta el, hogy a távol-keleti út során újjászületett: „Székelyföld után életem legmeghatározóbb élménye volt, amit Ázsiában átélhettem, teljesen megváltoztatta az életemet, mindent átértékeltem. Majd arról beszélt, hogy bár mint szülő számára is kislánya az első, igazából a karriert mégis a család elé kell helyezni. Át is adjuk neki a szót, hogy ezt elmagyarázhassa: „nagyon hangzatos, meg divatos azt mondani, hogy a család az első. Igen, szeretnénk, hogy a család lehessen az első, ahhoz viszont olyan biztonságban kell tudnia magát a családfőnek, ami szerintem nincs meg sok esetben az embereknél, úgyhogy én ezért helyezem a karriert a család elé.
  • Som Lajos temetését pedig egy titokzatos jótevő fizeti - értesült szintén a Blikk. A zenész utolsó éveire ugyanis annyira elszegényedett, hogy a családnak problémát okozott volna segítség nélkül elbúcsúztatni. A lap úgy tudja, hogy többen is jelezték, hogy segítenének, de végül egy neve elhallgatását kérő zenésztárs volt az, aki nagyobb összeggel támogatta a családot.