A most 77 éves Chuck Norris 2012-ben szerepelt utoljára filmben (A feláldozhatók 2-ben), ám nem azért nem vállal több munkát, mert elfáradt. A színész a Good Healthnek azt mondta, kényszerből vonult nyugdíjba, hogy beteg feleségéről gondoskodjon, aki egy öt évvel ezelőtti MRI vizsgálat óta komoly fájdalmakkal küzd.

Norris és 23 évvel fiatalabb neje, Gena O'Kelley, biztosak benne, hogy a nőt a vizsgálat során beadott kontrasztanyaggal megmérgezték.

Elmondásuk szerint az MRI óta az asszony elviselhetetlen ízületi fájdalmakkal és veseproblémákkal küzd. A színész arról számolt be, hogy pár órával az anyag beadása után a felesége arra kezdett panaszkodni, hogy maró, égő érzése van az egész testében. A vizsgálat elvégzését követő hetekben pedig többször is kórházba került mellkas -és izomfájdalom és légzési nehézségek miatt.

Az orvosoknak nem sikerült rájönniük, mi okozza ezeket, ezért az asszony maga nézett utána a neten és megállapította, hogy a kontrasztanyag mérgezte meg. Számos kórházban vizsgálták meg ez után, ám a szakemberek nem találtak mérgezésre utaló jeleket, de más kiváltó okot sem. Így a házaspár egy alternatív gyógymódokkal foglalkozó klinikához fordult, ahol végül megállapították a mérgezést.

A kontrasztanyag egyébként gadolinium iont tartalmaz, és nagyon ritka esetekben valóban lehetnek O'Kelleyéhez hasonló mellékhatásai. Ám ez abszolút nem jellemző, emeli ki több orvosi szaklap is. Érdekesség viszont, hogy az alapvetően mérgező földfém biztonságos használatára egy debreceni kutatócsoport jött rá a 1980-as években.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Chuck Norris szerint a feleségét megmérgezték egy MRI vizsgálaton

A színész azt mondja, azért adta fel a karrierjét, hogy az asszonyt ápolja.

92 · Nov 07, 2017 12:00pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments