Palvin Barbara láthatóan kevés ruhában nyitotta meg a karácsonyi szezont

2017.11.10. 10:02

Itt az idő, hogy felkészítse a lelkét: visszavonhatatlanul a nyakunkon vannak az ünnepek és így csőstül érkeznek a karácsonyi hírek. A Marks and Spencer pár napja kiadta az éves kötelező reklámját és Palvin Barbi is már megnyitott a szezont. A magyar modell pedig ehhez csak rénszarvakat és láthatóan kevés ruhát húzott.

Is it Christmas yet? 🎄🎁

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

 Már karácsony van?

- teszi fel az ártatlannak tűnő kérdést Palvin, amibe ha jobban belegondolunk mélyfilozófiai elmélkedésbe merülhetünk, hiszen a naptár szerint tényleg nincs még itt a karácsony, de már olyan közel van, hogy szinte kézzelfogható, arról meg nem is beszélve, hogy egyáltalán, mi a karácsony? A szeretet ünnepe? Az őrült vásárlás, a pénzkidobás és a lelketlen ajándékozás istenítése? Ne is csavarodjuk bele jobban, inkább ideteszünk egy másik friss fotót a modellről, aki e mellé is kérdést írt, konkrétan azt, hogy melyikük a fiatalabb?

Who is younger ? 🤔

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Erre pedig megnyugtató módon, gyorsan és egyértelműen lehet válaszolni. A másik lány a fiatalabb, aki egyébként Sonia Ben Ammar, francia modell és 17 éves. Ezzel szemben Palvin múlt hónapban ünnepelte a 24. születésnapját.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Palvin Barbara láthatóan kevés ruhában nyitotta meg a karácsonyi szezont

Lefőtt a kávé, rohamos léptekben közelednek az ünnepek.

4 · Nov 10, 2017 10:02am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments