Amikor nekiláttam a hét vörös szőnyeges eseményeinek anyagát átnézni a hétvégére készülve, az első, aki nagyon megtetszett, Renee Olstead volt, akiről, őszintén szólva még nem hallottam korábban (egy amerikai sorozatszínésznőről van szó, aki egyben jazzénekes is). Aztán feltűnt, hogy Kristen Stewart végre milyen jól néz ki. Utána szembejött Nicole Scherzinger, és innentől kezdve biztos volt, hogy ezúttal a heti trendben a rózsaszín lesz a téma. Amit ráadásul a többség pirossal vagy vörössel kombinál, pedig erre a két színre azt szokás mondani, hogy ütik egymást. Hát nézzük, ki hogyan viselte a rózsaszínt ezen a héten – önnek ki tetszik a legjobban?

Kristen Stewart

Kezdjük Kristen Stewarttal, aki, képzeljék, rendezett egy filmet! Egy rövidfilmet, ennek volt most a bemutatója. Az Alkonyattal szupersztárrá vált színésznővel kapcsolatban pont a múltkor állapítottuk meg, hogy egyre férfiasabban öltözködik, merthogy a tipikus extranőies estélyik gyakran nem állnak neki túl jól. Namost ezúttal, úgy tűnik, megtalálta az arany középutat: ha elfogadjuk, hogy a pink egy nőies szín, akkor a legnőiesebb ebben a szettben ez az árnyalat, de Stewart egyébként a hagyományosan férfiasnak tekinthető póló-nadrág kombóban van, mégis nőies(ített) sziluettel, igaz, most már a haspóló sem csak a csajoké (a tervezők szerint legalábbis). De valahogy az az érzése az embernek, hogy ez most nagyon Stewart stílusa, jól érzi magát abban, amiben van, de anélkül, hogy különösebben nagyot akarna mondani egy macsós pasiszettel.

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow egy céges eseményre ment el egy fáradtrózsaszín, baromi laza és szomszédcsajos összeállításban. A sminkje szinte láthatatlan, a frizurája sincs túlspilázva, amilyen visszafogott a ruha színe, ugyanolyan hivalkodásmentes a fazonja is. Egy példa: a rózsaszínnel lehet ilyet is, de azért nagyon nem ez a jellemző, amint azt a többieken mindjárt látni fogjuk. Aki rózsaszínt vesz, az ennél sokkal bevállalósabb szokott lenni.

Chloe Moretz

Itt van például Chloe Moretz színésznő, aki a rózsaszínnek egy hasonlóan pasztelles árnyalatát választotta Victoria Beckham kollekciójából. De azért ez mégiscsak merészebb egy fokkal Gwyneth Paltrow szettjénél, pedig ez is csak egy fehér-rózsaszín kombináció végső soron. De a blézer pont olyan retrósan túlméretes, mint amit Beckhamné nagyon preferál az utóbbi időben, plusz Moretz az ajkait égővörös rúzzsal emelte ki. Hogy a vörös és a rózsaszín kombinációjával mi mindent lehet még csinálni, azt a következő három nő mutatja meg nekünk.

Renee Olstead

És akkor jöjjön végre ez a bizonyos sorozatszínésznő és énekesnő, akit a bevezetőben emlegettünk! Nála a ruha pontosan a vörös és a rózsaszín kontrasztjára épül, bordó alapon rózsaszín virágok vannak a dresszén, de a nyakában is egy rózsaszín masni látható. A japán diáklányokra jellemző, hogy ennyire a paródiáig eltúlozzák a kislányos stílust, a 28 éves Olstead is ezen a pályán játszott a héten, és szerintünk lőtt is egy hatalmas gólt. Reméljük, önnek is tetszik, de ha nem, nem gond, akkor majd valaki másra szavaz legalul.

Cyndi Lauper

A 64 éves énekesnőnek a haja pink, úgyhogy őneki már nem is kellett semmi rózsaszínt felvenni ahhoz, hogy helye legyen ebben az összeállításban, a ruhája mindenesetre vöröses-bordós, egy kis feketével kombinálva. Ezek után elsőre fel se tűnik az embernek, hogy Lauper mennyi ékszert visel, pedig van a nyakában szemre olyan tíz kiló fém. Régebben volt már, hogy kifejezetten nénis külsővel láttuk Cyndi Laupert, hát azóta visszaváltott, úgy látszik, neki se jött be a korához elvileg passzoló stílus. Vagy úgy is fogalmazhatnánk, hogy ha szerinte őhozzá ez passzol, akkor mi részünkről nem fogunk vitatkozni egy pillanatig sem.

Nicole Scherzinger

Önnek ki tetszik a legjobban a hat pink lady közül?

Nicole Scherzinger a hatodik, aki a héten szintén felvett egy nagyonrózsaszín ruhadarabot, méghozzá egy felsőt, ráadásul egy vörös ceruzaszoknyával. Nála a legplasztikusabb, hogy ez a két szín együtt tényleg milyen erős kontrasztot eredményez, nem is szól másról ez a szett ezen a kontraszton kívül, bőven elég ennyi a szemnek. A frizura szigorúan csak azt szolgáltja, hogy a haj valahova el legyen téve, a smink is szinte láthatatlan, a cipő a szoknya pirosát ismétli meg roppant diszkréten. A sziluett ennél egyszerűbb és nőiesebb nehezen lehetne, szereti ő a szűk fazonokat, dehát nyilván azért, mert baromi jól állnak neki.

Önnek ő tetszik a legjobban? Vagy valaki más az eheti rózsaszínes felhozatalban? Kérjük, szavazzon!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A rózsaszín szettek hetén végre Kristen Stewart is nagyon eltalálta

Kristen Stewart nadrág-haspólóban volt nagyon menő, Nicole Scherzinger pedig szemfájdítóan szexin öltözött. De Gwyneth Paltrow és Chloe Moretz is a pinket éltette a héten.

5 · Nov 12, 2017 02:47pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments