Kevés annyira fantasztikus dolog van, mint az internetes összeesküvés-elméletek halott de élő sztárokról, gyíkemberekről vagy a chemtrailről. Most pedig úgy tűnik érkezett egy, Ivanka Trump szexuális életéről is. Ha pedig már befutott hozzánk egy ilyen príma kis hír, nem tartjuk meg magunknak, elhoztuk önöknek is! Na, de miről is van szó pontosan? Arról, hogy nagyon úgy tűnik, Donald Trump lányának van egy playlistje szex mellé, amit bárki meghallgathat ugyanis elérhető a Spotify-profilján.

A romantikus válogatást a Huffington Post egyik újságírója szúrta ki, és szinte megdönthetetlen érvekkel magyarázza, hogy miért gondolja, hogy Ivanka és férje, Jared Kushner szex közben hallgatják a dalokat. Az egyik érve a playlist címe, ami: 991122. Ez így önmagában talán nem lenne árulkodó, de egy gyors Google keresés és kiderül, hogy a számkombináció a vörös szín HTML kódja. A mélypiros pedig mi másra is utalhatna mint a szenvedélyes szerelemre? Pláne abban az esetben, hogy ha azt is tudjuk, Ivanka tíz nappal a házassági évfordulójuk előtt rakta össze a dallistát.

Szintén beszédes érv, hogy Donald Trump lánya életében fontos szerepet játszik a zene. A legtöbb élethelyzethez van playlistje, a csatornáján ugyanis olyan válogatások vannak mint a „séta a munkába vagy a „hétvégi reggelek”.

 Ráadásul egy interjúban elmondta, hogy még első gyermeke, Arabella, születéséhez is összeállított egy dallistát, amit vajúdás közben hallgatott.

Az intim hangulatú válogatás egyébként 21 perces, szóval ha tényleg úgy vesszük, hogy ez a házaspár szex-playlistje, akkor már azt is tudhatjuk, hogy a firstlayskedő Trump lány ennyi időt tud szakítani a testi örömökre a sűrű programjából és egészen biztos, hogy nem gyakorolja férjével a tantrikus szexet, mint az a pár, akik akár 18 órán keresztül is képesek élvezni.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hűha: ez lehet Ivanka Trump 21 perces szex-playlistje

Soha többé nem lesz képes úgy hallgatni ezeket a dalokat, mint mielőtt megtudta, hogy az amerikai elnök lánya mikor játssza le őket.

15 · Nov 14, 2017 12:50pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments