Még a hétvégén egészen pontosan november 11-én történt, hogy Vilmos herceg megtekintette az Ausztrália-Wales rögbimeccset (a walesi csapat patrónusa, úgy egyébként), majd utána bement barátkozni a vendégcsapat öltözőjébe. Mondjuk úgy, hogy ruházatilag nem volt akkora az összhang, mint sportrajongásilag - ebből lett az alábbi fotó. 

When you rock up to the party feeling a little over dressed 🤴🏿🤣

Kurtley Beale [-0-] (@kurtley_beale) által megosztott bejegyzés,

A fotón egyébként egy Kurtley Beale nevű játékossal látható. Shaquille O'Neal-nek annyira megtetszett a dolog, hogy ő is megosztotta a képet, csak előtte rátette a saját fejét.

It was a pleasure meeting you prince William

DR. SHAQUILLE O'NEAL Ed.D. (@shaq) által megosztott bejegyzés,

Szegény Vilmos az utóbbi napokban nem tűnik nagyon határozottnak, illetve tettrekésznek: felesége, Katalin hercegné tegnap ment el egy londoni családsegítő központba, ahol többekkel is csevegett. Egyiküknek, egy egyedülálló apának pedig azt mondta: ne aggódjon amiatt, hogy vajon jól helytáll-e, mert az ő férje sem nagyon tudta, mit is kezdjen a gyerekekkel így hirtelen.

Az éppen harmadik gyerekével várandós hercegné emellett egy újabb fontos, bár a legkevésbé sem meglepő tényt mondott el a lányáról, Sarolta hercegnőről. Amikor az alábbi képen látható kislány, Nevaeh Richardson-Natiko átadta neki a csokrot, váltottak pár szót, így kiderült, hogy a rózsaszín a kedvenc színe.

 (People, People, Mirror)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vilmos herceg elég furán érzi magát a kisgatyás sportoló mellett

Rojál hírösszefoglaló: a hercegné kislányáról és férjéről is elárult ezt-azt.

3 · Nov 15, 2017 02:10pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments