A Daily Mail azt mondja, a birtokukba kerültek rendőrségi iratok, amik szerint 1986-ban egy 16 éves lány azzal vádolta meg Sylvester Stallonét és testőrét, hogy szexre kényszerítették őt egy Las Vegas-i hotelszobában. A vádakból akkor mégsem lett ügy, mert a lány úgy döntött, nem indít vádlóként eljárást, csakhogy az illető azt mondja, azért döntött így, mert a filmsztár és testőre, Michael De Luca megfenyegették, hogy megverik, ha bármit szól.

Sylvester Stallone a kérdéses időszakban egyébként a Túl a csúcson című filmet forgatta és 40 éves volt. A vádak szerint ő és testőre arra kényszerítette a 16 éves lányt, hogy egyszerre szexeljen mindkettőjükkel.

Csakúgy, mint Charlie Sheen az ő múlt héten előhozott ügyében, Sylvester Stallone is kategorikusan tagadja a vádakat. Illetve nem ő maga, hanem a szóvivője, akit a People idéz:

Ez egy nevetséges, kategorikusan hamis történet. Senki nem hallott ilyenről addig, amíg ezt most meg nem jelentették, maga Mr. Stallone sem. Mr. Stallonét sem a hatóságok, sem más soha nem kereste meg ebben az ügyben.

A két állítólagos elkövetőből már csak Stallone van életben, Michael De Luca 2013-ban elhunyt. A történet ugyan ebben a formában csak most került napvilágra, azonban egy Crazy Days And Nights nevű blogon már másfél éve megszellőztették egyszer, de név nélkül, csak annyit elárulva, hogy egy nagyon nagy sztárról, Oscar-díjra jelölt színészről van szó.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Sylvester Stallonét azzal vádolják, fiatalkorút kényszerített hármasszexre, Stallone tagad

A vád szerint 1986-ban volt, hogy a sztár és testőre egyszerre kényszerített szexre egy 16 éves lányt.

49 · Nov 17, 2017 10:21am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments