Amikor elindult a Feleségek luxuskivitelben, már akkor lehetett érezni, hogy ez egy szórakoztató, de azért bicskanyitogató műsor lesz. Például nem egy mindennapi probléma a magyar átlagember számára, hogy a drága szőrméjébe belefészkelnek a varjak.

Szóval a Stíluspárbaj című műsor második évadának első hete igazi félelem és reszketés lesz a luxusfeleségeknek minimum furcsa lesz ezeknek a nőknek, akiknek már elég kevés köze van a nélkülözés fogalmához, hogy 30 ezer forintból kell ízlésesen, stílusosan, divatosan felöltözniük. Csősz Boglárka, aki egy sima házibulira is képes 3 milliós ruhát hozatni, hogy abban parádézzon, néz is egy nagyot, hogy a turkálóban nincs se kasmír, se selyem, de még valódi bőrcucc se.

Dalma szerint a cipő, ami 5 ezer forint, az gázos, de akit a legjobban megvisel ez az egész, az a 10 éves korában egy tanárnál is többet kereső, most meg az 1 millió forintos szülést tervező Vivi, aki konkrétan a sírást fojtja el, amikor telefonon arról beszél, hogy ilyen nevetséges összegből, aprópénzből kell felöltöznie. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
„30 ezerből nem lehet felöltözni” - luxusfeleségek reszketése a turkálóban

A realityszereplőknek egy újabb műsorban kell embertelen körülmények között pénzt költeniük.

127 · Nov 20, 2017 03:55pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments