Szinte hihetetlen történet kering Liptai Claudiáról, amiből egy mondat se igaz

2017.11.21. 07:26
Jó reggelt! Híreket mondunk.

A nap sztorija egy teljesen kamu interjú, ami olyan vad dolgokat állít Liptai Claudiával kapcsolatban, hogy

  • a Dietetikusok Országos szövetsége beperelte őt, sőt, a színésznő, műsorvezető már meg is nyerte a per a tárgyaláson;
  • az általa hirdetett "csodacsepp" miatt adott le 12 kg-t nagyon rövid idő alatt, és az ő története olyan komoly hatással volt, hogy látványosan csökkent a dietetikusok és személyi edzők szolgáltatásait igénybe vevők száma;
  • ez a hihetetlen fogyás sokaknak nem tetszett, ezért többször hívogatták és halálosan meg is fenyegették Liptait, akinek testőrt kellett fogadnia, hogy megvédje magát.

Ez egy jól kitalált hazugság, ugyanis Liptai Claudia menedzsmentje szerint az egészből semmi sem igaz, és mivel visszaéltek Liptai Claudia nevével és képmásával ezért polgári pert indítanak az ügyben. (Blikk)

És még két apróság.

Korda György nem fog fellépni az 50. Táncdalfesztiválon. Ennek két oka van. Az egyik az, hogy Balázs Klári, aki a felesége és duett partnere is egyben, még nem volt ilyen rendezvényen. A másik pedig az, hogy Korda Györgynek nem tetszik, ahogy az esemény hirdetve van. Szerinte nem azt kéne óriási betűkkel kiírni, hogy ez az 50. táncdalfesztivál, sokkal inkább a fellépők névsorát kellene jobban láthatóvá tenni. (Bors)

Kovács Patrícia zavarban volt a szexjeleneteknél. Ez derül ki a Bors cikkéből. A TV2 új sorozatáról, a Korhatáros szerelemről van szó. A történet lényege, hogy egy középkorú nő beleszeret egy fiatal fiúba. Ebből lesznek majd a bonyodalmak és az ágyjelenetek.

Az igazság az, hogy ilyen intim jelenetet forgatni senkinek sem jó. Egy színész tudja, hogy ezen túl kell lenni, összenézünk és megcsináljuk. El is röhögjük, zavarban vagyunk, ebben semmi romantikus nincs. A színészetnek ezek nem a kellemes részei.

- mesélte a színésznő.