Újabb celebháború indult Magyarországon, aminek a résztvevői: Ambrus Viszkis Attila és Vujity Tvrtko. A két híresség az ATV élő adásában veszett össze, mikor az egykori bankrablóból lett kerámiaművész a róla szóló filmet akarta a promózni. Tvrtko azonban már nem először adott hangot annak, hogy mennyire nincs megelégedve az interjúalanya kilétével. (Tavaly a TV2-n Berki Krisztiánra támadt rá a Mokkában, aminek az lett a vége, hogy a csatorna kirúgta.)

Tvrtko a műsorban azt nehezményezte, hogy  egy olyan emberrel kell beszélgetnie, aki bűnözőként vált sztárrá. Ambrus pedig azt nehezményezte, ahogy ezt Tvrtko kifejezte. Ennek lett az eredménye, hogy a Viszkis keményen be is szólt a műsorvezetőnek, azt mondta ő legalább a saját nevén él, ellentétben a beszélgetőpartnerével, „kedves Szilárddal”.

A Bors szerencsére nem hagyta kihűlni a vitát, így megkeresték Ambrust, hogy mondjon még pár dolgot Tvrtkoról, aminek a Viszkis eleget is tett. Így kiderült, hogy 

már évek óta bosszút akart állni a műsorvezetőn, aki soha nem értett egyet a Viszkis-kultusszal. Ambrus eredetileg úgy akar revansot venni, hogy leszedi Tvrtko sapkáját, de egy ügyvéd még időben felvilágosította arról, hogy ez már büntetőjogi kategóriába esik.

Az ex-bűnöző hozzátette: már hánytam attól, hogy ő évek óta belém törli a lábát, miközben álságos dumákkal próbálja eladnia az embe­reknek a szaros történeteit.” Ezen kívül pedig arra is kitért, hogy az ő szemében Tvrtko egy hiteltelen senki, akit egy évben belül az ATV-től is kirúgnak.

Sajnos a műsorvezető egyelőre nem válaszolt ezekre, ahogy a lap írja: 

Az incidenssel kapcsolatban Facebook-oldalán megkerestük Vujity Tvrtkót is, aki bár látta üzenetünket, nem válaszolt.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A Viszkis már évek óta bosszút forral Vujity Tvrtko ellen - hírek titánok harcáról

Ám nem vehetett úgy revansot a tévésen, ahogy szeretett volna, mert az büntetőjogi kategóriába esik.

115 · Nov 22, 2017 07:34am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments