Vannak celebek, akiktől már megszoktuk, hogy szeretik azzal felhívni magukra a figyelmet, hogy levetkőznek. Közéjük tartozik Ireland Baldwin is, akivel kapcsolatban önmagában már nem igazán számít hírnek, ha meztelenkedik. Ezt vélhetően ő is tudja, így legfrissebb topless képeit azzal tette érdekesebbé, hogy kihirdette: ez alkalommal jó cél érdekében szabadult meg a ruháitól.

Ilyen esetben pedig ugye a legérdekesebb az lenne, hogy mégis egy meztelenkedő képpel hogyan lehet jobb hellyé tenni a világot? Ireland Baldwinról tán azért készültek ezek a képek, hogy ne haljanak ki a földikutyák? Vagy ő így támogatja az őssejtkutatást? Na, sajnos pont ezt hagyta ki a posztból, így abszolút rejtély, hogy mi más célja van a fotókkal, azon kívül, hogy megint megmutassa, még mindig nagyon szép mellei vannak.

@konstantin_noskos 🖤

Ireland Basinger-Baldwin (@irelandbasingerbaldwin) által megosztott bejegyzés,

Szóval a tanulág, ha ön is szeretné megmutatni magát és nem akarja, hogy ezt öncélúnak higgyék, akkor mindeképp írja azt, hogy jótékony célért teszi, és minimum egészítse ki a posztot egy felhívással arra, hogy gyűjtsünk együtt pénzt Kim Kardashian gyerekeinek jövőbeni tanulmányaira!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Facebook Comments