Pedig nem is akármivel borotválták meg, hanem egy számítógéppel, sőt, számítógépes programmal. Az történt, hogy a hányatott sorsú Az Igazság Ligája című filmben (Indexes kritika itt) volt egy-két jelenet, amit újra kellett forgatni.

Csakhogy Cavill már elkezdett dolgozni egy másik filmen, a Mission: Impossible 6. részén (aminek forgatásán Tom Cruise elég csúnyán lesérült). Ezzel önmagában semmi gond nem lenne. Jó, forgatási időpontokat kellene egyeztetni, kétfelé kell szakadni, de nem lehetetlen, ugye.

DE!

Henry Cavill a Mission: Impossible kedvéért bajuszt növesztett, mivel egy bajszos csávó lesz a filmben. Ezzel kialakult egy kisebb Bajusz-gate, mivel Az Igazság Ligáját gyártó/forgalmazó Warner Brothers eredetileg egy arcszőrzettől mentes Supermant szerepeltetett Az Igazság Ligájában, és nyilván hülyén nézett volna ki, ha az egyik jelenetben az Acélembernek van bajsza, a másikban meg nincs.

A Warner azt kérte, hogy Cavill borotválkozzon meg az újra leforgatott jelenetek kedvéért, de jött a Mission: Impossible-t gyártó/forgalmazó Paramount, aki azt mondta, hogy szó sem lehet róla. Ezt biztos nem volt ilyen egyszerű lemeccselni, tuti át kellett nyálazni a színész szerződéseit, de a lényeg, hogy a Paramount akarata érvényesült, így a Warner Brothers nem tehetett mást, mint hogy digitálisan eltávolítja Cavill bajszát az újraforgatott jelenetekről. Ez a digitális borbélykodás került 25 millió dollárba, azaz 6,5 milliárd forintba. 

Íme, így sikerült.

 A valóságban így nézne ki bajusz nélkül.

(Buzzfeed)