A dzsungelreality sajtótájékoztatója után az egykori Való Világ-szereplő írt egy posztot, amiben kijelentette, hogy sértve érzi magát, amiért az eseményen levetített best of kisvideóban egy kósza képkockán se volt látható. Ezért elárult pár részletet az akkori évadról. Azt írta, hogy szerkesztői kérésre vállalta be a negatív karakter szerepét. Persze nem ingyen, hanem jövőbeli RTL-es műsorokért, munkákért cserébe.

Most viszont Kiss Ramóna megemlítette Baukó Éva nevét. Az volt a téma, hogy a bátorságpróbára küldött celebeket mennyire őszintén búcsúztatják a táborban maradt celebek. Puskás Peti ezt anno úgy élte meg, hogy azért nem volt mindig őszinte az a szeretet, amit a celebek egymás felé mutattak. És itt kérdezte Kiss Ramóna, hogy

Te szeretted mondjuk Baukó Évát?

Íme, az egykori valóságshowhős nem lett elfelejtve és nem lett végleg törölve a nagy reality archívumból. 

Az adás további gyöngyszemei:

  • Herczeg Zoli és Pumped Gabo gizda autókkal példálózva fejtik meg, hogy nem a drágánál drágább dolgoktól lesz boldog az ember.
  • Pintér Tibor szalmán fekve alkotja meg a rögtönzött jászolban fekvő kis Jézus dzsungelreality-s verzióját.
  • Cicciolinának szinte minden fantasztikó. Továbbá magára húzta kabátot. A ruhadarabot, nem a műsor kedvéért szerződést bontó focistát.
  • Puskás Peti továbbra sem emlékszik, hogy mit csinált ebben a műsorban három éve, de ez remek – semmi irónia – humorforrás neki is és Kiss Ramónának is.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Nem törölték Baukó Évát a Celeb vagyok, ments ki innen! történelméből

Említés szintjén szerepelt ő is a legutóbbi, többszörösen fantasztikó részben.

0 · Nov 29, 2017 12:54pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments