Még idén eldől a szexuális zaklatással vádolt Havas Henrik sorsa

2017.12.12. 07:37 Módosítva: 2017.12.12. 07:43

Lehet, hogy Havas Henrik csak szarik bele, hogy Baukó Éva szexuális zaklatással vádolja, a tévés munkahelye, az ATV, azért mégis komolyan veszi az ügyet. Legalábbis annyira, hogy belső vizsgálatot indítottak, amíg ez le nem zárul, addig Havast le is vették a képernyőről. A Blikk pedig úgy értesült, hogy a csatorna még idén szeretné lezárni az ügyet, így egy-két héten belül eldőlhet a műsorvezető sorsa.

Az van, hogy kedden kapok egy e-mailt, amiben leírják a jogi álláspontot. A vizsgálatot a jelenlegi viszonyok közt nem tudják kikerülni, bármennyire sajnálják. Azt számolom, hogy ötödszörre vagy hatodszorra rúgnak ki, már rutinom van ebben

- magyarázta a Havas a lapnak.

Haladjunk is tovább, lássuk, miről írnak még kedd reggel a lapok!

A Bors például Fásy Ádámról, akinek őssejtbotrányában a bíróság most tíz hó­nap, két év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki a mulatósra. A zenész nem nyilatkozott az ítélethirdetés után, de megtette helyette az ügyvédje, aki szerint védence még csak a klinika közelében sem járt soha, ahol a kezeléseket végezték.

Fásy úr egy rossz pillanatában elvállalt valamit. Álmában sem gon­dolhatta, hogy egy orvos szabálytalan dolgokat tesz, mert nem ért ehhez

- mondta az ügyvéd.

Ha pedig így alakult, hogy ma reggel csak ilyen nehéz sorsú férfiakról írunk, akkor itt a helye Pintér Tibornak is, aki a Celeb vagyok... legfrissebb kiesője. De nem is ez az igazi dráma a 43 éves színész életében, hanem az, hogy miután a műsorban randizni hívta az egykori x-faktoros Tóth Andit, 20 éves barátnője egy levélben kidobta. A lány ezt annyira komolyan gondolta, hogy el se ment a reptérre mikor Pintér hazatért, aki azonban a Blikknek azt mondta a szakítás ellenére is biztosan kijelentheti, hogy Frida még mindig a barátnője. Ezt a lány nem erősítette meg, de azt igen, hogy hétvégén leül és meghallgatja a színész bocsánatkérését.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Még idén eldől a szexuális zaklatással vádolt Havas Henrik sorsa

Az ATV belső vizsgálatot indított ügyében, amíg pedig a helyzet tisztázatlan, a tévés nem is lesz látható a képernyőn.

0 · Dec 12, 2017 07:37am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments